Pànxing Pirineus

2, juny del 2023

2, juny del 2023

Esports – Cerdanya Pirineus

La Iniesta Academy busca joves pirinencs pel seu campus d’estiu a Llívia

Cerdanya Pirineus
DSCF5445 copia
Els organitzadors de l'escola de futbol volen que les nenes i els nenes del Pirineu puguin inscriure's al campus i gaudeixin de l'experiència.

El campus de futbol que organitzarà la Iniesta Academy aquest estiu, busca joves pirinencs que vulguin incriure’s a aquesta activitat. Els organitzadors han expressat que “el campus no està pensat per a una elit del futbol, sinó que la nostra voluntat és donar la possibilitat que les nenes i els nens d’arreu del Pirineu, sigui quin sigui el seu nivell, puguin gaudir del futbol acompanyats dels millors professionals i de futbolistes de talla internacional”. Els organitzadors no dubten que “aquesta és una oportunitat i experiència única per a aquests nenes” i encoratja a les famílies a prendre-hi part.

En aquesta línia, la Iniesta Academy oferirà un preu avantatjós per a tots aquells joves pirinencs, dels 8 als 16 anys, que vulguin inscriure’s presentant l’acreditació que estan escolaritzats en aquesta zona o bé presentant el justificant d’empadrnament. Així, el campus s’obre a tots els joves pirinencs de les comarques Alt Urgell, Alta Ribagorça, Berguedà, Cerdanya, Garrotxa, Pallara Jussà, Pallars Sobirà, Ripollès, Solsonès i Val d’Aran. La iniciativa també s’aplicarà als joves d’Andorra.

La Iniesta Academy organitzarà a Llívia (Cerdanya), el seu primer campus internacional a Catalunya. La concentració d’esportistes nacionals i internacionals -La Iniesta Academy Internacional Summer Campus- es farà durant els dies 2 al 15 de juliol del 2023, en què s’espera una inscripció superior als 100 futbolistes.

Iniesta Academy impulsarà un torneig d’estiu “la Iniesta Cup” on els nens podran viure l’experiència de la competició en format de torneig on a més podran aplicar els coneixements apresos a les sessions d’entrenament. Segons revelen els organitzadors, es comptarà amb la participació de nens i nenes de les diferents acadèmies d’Iniesta Academy com ara Japó, Singapur, USA, Panamà, Mèxic, Veneçuela, Espanya, entre altres.

Per més informació i inscripcions: https://iniestacademy.com/curso/international-summer-camp-llivia/

Si t’ha agradat llegir la notícia La Iniesta Academy busca joves pirinencs pel seu campus d’estiu a Llívia, també et pot interessar llegir El futbolista Andrés Iniesta organitza a Llívia el seu primer campus internacional a Catalunya.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.