https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

2, març del 2024

Search
Close this search box.

2, març del 2024

Gastronomia – Maresme

Arrenca la 4a Ruta Gastronòmica de Cabrils

Maresme
06f79940f87ab724816dbf7aab842963.jpg
Un any més l’Associació d’Hostalers de Cabrils aconsegueix sorprendre amb una original presentació de la 4a Ruta Gastronòmica del municipi amb l’objectiu de fomentar el turisme de proximitat i promocionar Cabrils com a vila gastronòmica per excel·lència.

El passat 8 de juliol, a l’Hostal de la Plaça, un grup de periodistes, polítics i bloggers de gastronomia entraven a les cuines dels restaurants participants per convertir-se en els ajudants de cuina de cadascun d’ells. Aquests “ajudants”, entre ells l’actor Pep Plaza, van col·laborar a elaborar el plat que aquest any, en una nova iniciativa, es proposa com a centre de la Ruta “patates en bermudes”, una recepta que cada establiment va elaborar segons els paràmetres particulars de les seves cuines donant com a resultat final tot un seguit de plats, absolutament diferents entre ells, malgrat treballar amb l’element imprescindible de la patata.
 
Els diferents plats es van tastar al final de la “Jornada de feina” en un dinar al restaurant Can Rin amb tots els participants, àpat seguit per una taula rodona sobre gastronomia, en la qual es va comptar amb la presència de la cuinera Ada Parellada.
 
En aquesta 4a edició participen a la Ruta Gastronòmica 14 establiments de l’Associació i a les seves cartes es podrà trobar durant tot l’estiu la seva particular recepta de “patates en bermudes”. A la vegada s’ha organitzat un concurs a Instagram amb l’etiqueta #PatatesEnBermudesCabrils en el qual es pot participar fins el 30 de setembre d’enguany. La millor foto guanyarà un àpat per a dues persones en un establiment de l’Associació.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.