https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

23, setembre del 2023

23, setembre del 2023

Gastronomia – Maresme

El Vi+ una atractiva proposta de promoció del vins DOAlella

Maresme
711963feea88a5ff25c19ef3c1944f4e.jpg

El passat 29 de setembre el Consorci de Promoció Enoturística del Territori de la DO Alella va presentar al Palau Robert de Barcelona el Vi+: un cicle d’activitats amb més de 80 propostes culturals i de dinamització econòmica que s’han dut a terme al llarg del mes d’octubre en els 23 municipis que en formen part. 

Durant l’acte de presentació, el president del Consorci DO Alella, Andreu Francisco, va apel•lar a “fer bandera de la identitat vitivinícola del territori i a generar activitat al seu entorn”, i es va conjurar “perquè a partir d’ara l’octubre esdevingui el mes de la DO Alella a tot el país”.
 
El director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Salvador Puig, va explicar que “la DO Alella recull un llegat històric d’uns vins i d’un país, el paisatge del qual no s’entén sense la vinya” i va afirmar que “això és com un peix que es mossega la cua: com més ho coneixes, més ho estimes i més t’agrada i t’apuja l’autoestima”.
 
Per últim, la cuinera Carme Ruscalleda, que actua com a ambaixadora del Vi+, va afirmar que “la vinya i els vins són un dels asos de la baralla” d’un territori “que és viu i que produeix”. Ruscalleda va fer una crida a les institucions i els agents privats: “Cal fer arribar el territori al cor de la gent perquè se n’enamori”.
 
Els assistents van poder conversar i intercanviar opinions tot fent una copa. L’acte va tenir com a protagonistes els vins de la DO Alella, amb una selecció de tots els cellers i elaboradors acollits a aquest segell de garantia.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.