https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

21, abril del 2024

Search
Close this search box.

21, abril del 2024

Gastronomia – Maresme

Jornades gastronòmiques de la cuina marinera del Maresme (Estiu – tardor)

Maresme
8b7769678e7a1d3a4238ce63387e4f01.jpg
Durant aquest estiu, i fins la propera tardor, se celebren a 12 municipis del Maresme, la majoria dels costaners, les primeres Jornades Gastronòmiques de la Cuina Marinera. La relació de la comarca amb el mar ve d’antic i moltes de les viles marineres, formades a partir d’un antic nucli de pescadors o de barris marítims de les poblacions d’interior, han tingut de sempre una estreta relació amb el mar.

Aquesta relació ha donat lloc a tota una tradició de cuina marinera nascuda de l’aprofitament d’allò que els hi oferia el Mediterrani, que des del 3 d’agost, i durant tota la tardor es podrà tastar a més de 29 restaurants d’Arenys de Mar, Caldes d’Estrac, Calella, Canet de Mar, El Masnou, Mataró, Montgat, Pineda de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Teià i Vilassar de Mar.
 
 
Plats conformats per gran varietat d’aquests productes (arrossos caldosos, paelles de marisc, suquets de peix, calamars, sardines, gambes, sonsos, bonítols, raps….) estaran presents per fer les delícies de tots els comensals que seguin a les seves taules.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.