https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

14, abril del 2024

Search
Close this search box.

14, abril del 2024

Gastronomia – Maresme

Jornades gastronòmiques de productes d’horta del Maresme

Maresme
2c488b17328922fc8cfff9afffbd9fdf.jpg
Estiu 2016.

El Maresme compta amb una horta de gran qualitat amb productes de reconegut prestigi com els pèsols o les maduixes presents als millors restaurants de la zona. Però a quests dos productes amb el temps s’hi han sumat altres, d’igual qualitat com els tomàquets, les mongetes i, en general, la majoria de productes provinents de l’horta maresmenca. Les característiques geològiques i climatològiques de la comarca faciliten la producció d’un producte exquisit i amb un toc molt especial que ha provocat que la zona es conegui com “l’horta delicada”.
 
Amb l’objectiu de donar a conèixer aquesta horta exquisida el passat 16 de juny es van inaugurar les Jornades Gastronòmiques de l’horta del Maresme, en les que col·laboren els municipis d’Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Canet de Mar, Mataró, El Masnou, Pineda de Mar, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt i Vilassar de Dalt, on 31 restaurant, i altres establiments del ram, oferiran durant tot l’estiu plats en base als productes d’aquesta horta.
 
Les jornades es completaran amb un seguit d’esdeveniments al llarg dels municipis participants com jornades i festes gastronòmiques, nits de tapes i tastets o fires.

 
Programa:
 
 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.