https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

25, juliol del 2024

Search
Close this search box.

25, juliol del 2024

Gastronomia – Maresme

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol celebra el seu 50è aniversari

Maresme
07e12473c55921fd7931de2f8039a776.jpg
L’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar ha celebrat el seu 50è aniversari, celebració que va comptar amb cinc cuiners amb estrella Michelin, Miquel Aldana, Ramon, Xavier Pellicer, Joan Roca i Albert Adrià, per dissenyar el menú de l’esdeveniment, elaborat i servit per alumnes de l’Escola.

L’Escola, fundada al 1966, ha format a molts professionals del sector de la direcció hotelera, la gastronomia i la restauració del país i en la seva trajectòria ha estat guanyadora de la “Placa d’Honor del Turisme de Catalunya” i de la “Placa de Oro al Mérito Turístico de España”. 
 
Amb motiu del 50è aniversari, l’Escola va organitzar diferents activitats com l’edició del llibre “50 success stories: fifty years shaping leaders in hospitality” o la celebració del primer concurs “European Young Chef Award 2016” organitzat per l’Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Art i Turisme (IGCAT) i l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar; en el marc de Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016. 
 
L’acte va estar presidit per la consellera d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Ruiz i el director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Octavi Bono. I també van estar presents cuiners de reconegut prestigi com Fina Puigdevall (Les Cols), Xavier Pellicer (Céleri), Romain Fornell (Caelis); Ada Parellada (Semproniana), Isidre Soler (Tram-Tram). 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.