https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

4, desembre del 2023

4, desembre del 2023

Gastronomia – Maresme

El pa de pagès del Forn Cal Mosso de Vilassar de Dalt, el millor del 2021

Maresme
andreu_anna-CAL-MOSSO

El flequer Andreu Galceran, al capdavant del Forn Cal Mosso de Vilassar de Dalt, ha estat guardonat amb el premi de la IGP Pa de Pagès Català, celebrat el passat 2 d’octubre a Figueres. 

El jurat, a partir d’un tast a cegues, va basar la seva valoració tenint en compte el color, l’aroma, el gust, la cocció, el pes i la conservació del pa durant 24 hores. El premi que s’emporta Cal Mosso és una placa que els acredita com a guanyadors del concurs al millor Pa de Pagès Català 2021 i  2.000 euros en metàl·lic.

forn


Els altres finalistes van ser el Forn Artesà l’Espurna de Berga, el Forn Sistaré 1910 de Reus, el Forn Padró de Barcelona i la Fleca i Pastisseria E. Valls de Sabadell.

L’Andreu i la seva germana, Anna, formen part de la sisena generació d’aquesta fleca, fundada l’any 1838. Tanmateix, aquest no és l’únic guardó que ha rebut el Forn Cal Mosso. Cal recordar que l’any passat, l’establiment ja fou premiat amb el millor Tortell de reis de l’Obra Social Ernest Verdaguer.

El concurs Millor Pa de Pagès Català, convocat pel consell regulador de la IGP Pa de Pagès Català, té com a objectiu donar a conèixer la professionalitat dels flequers i flequeres integrats a la IGP Pa de Pagès Català, l’únic pa que té a Catalunya el segell de màxima qualitat que reconeix la Unió Europea. 

Des de Pànxing els donem la nostra enhorabona!

Si t’ha agradat llegir la notícia El pa de pagès del Forn Cal Mosso de Vilassar de Dalt, el millor del 2021, també et pot interessar llegir Per què mengem castanyes i panellets per Tots Sants?

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.