https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

30, maig del 2024

Search
Close this search box.

30, maig del 2024

Gastronomia – Maresme

Serhs inaugura la seva nova Cuina d’Alt Rendiment a Mataró

Maresme
dc4acce50e32bf2d44553cc12eb1cc9d.jpg
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va inaugurar el passat 20 d’abril la nova Cuina d’Alt Rendiment (CAR) i les oficines centrals de SERHS Food a Mataró. L’acte, amb l’assistència d’unes 130 persones, va comptar amb la participació de l’alcalde de Mataró, David Bote, i els màxims directius de SERHS, Ramon Bagó, president; Jordi Bagó, CEO, i Raimon Bagó, director general de SERHS Food.

La nova planta, amb una inversió de 4,5 milions d’euros, és un gran espai polivalent de 4.700 metres quadrats, pensat en clau de futur, amb una capacitat per a tres milions de quilos anuals i flexible per produir més de 400 referències diferents. Amb aquesta planta, SERHS Food ha centralitzat tota la seva activitat a Mataró, on treballen 70 persones. El creixement de la companyia, i l’interès de ser punters, l’ha portat a aquesta nova ubicació a Mataró, on disposarà d’una més gran capacitat, millors serveis i logística. S’ha construït un centre de treball innovador i punter, pensat i equipat amb última tecnologia, i molt centrat en la minimització de l’impacte mediambiental i dels consums energètics.
 
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va destacar “l’aposta valenta i decidida del grup SERHS per invertir a Mataró”, mantenint la centralitat del grup en els seus orígens, el Maresme, però “amb una mirada mundial”. També va subratllar la tendència, cada cop més gran, de la societat per ser conscient d’allò que menja, consciència que ha portat a prioritzar els productes de qualitat, respectuosos amb el medi ambient i el paisatge. En aquest sentit, va dir que “hem entès que la cuina de gran volum, d’escoles, hospitals o residències, no podia quedar al marge d’aquesta revolució gastronòmica”. Puigdemont va agrair “a tota la família de la SERHS, als 1.348 socis, als més de 2.000 treballadors i a tota la gent que us fa confiança, aquests 40 anys d’existència”.
 
Per la seva banda, Raimon Bagó, director general de SERHS Food, va destacar que “gràcies a aquesta Cuina d’alt rendiment podrem eixamplar enormement el nostre radi d’actuació, fet que ens ha de permetre créixer el volum de les nostres vendes un 50% en els pròxims tres anys, assolint els 75M€ de xifra de negoci”. 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.