https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

23, abril del 2024

Search
Close this search box.

23, abril del 2024

Gina recomana – Maresme

Benestar i vacances pels nostres peluts!

Maresme
2021-08-30
La teva mascota en bones mans!

Qui no ha patit pensant on deixarà el seu gosset o la seva gateta quan l’ambient està ple de petards i revetlles? O quan vols fer un viatge durant uns dies? O quan se’t complica la vida i pares poc per casa? Els qui tenim animals de companyia sabem que tot això passa. Per això us faré un seguit de recomanacions molt valuoses i que he conegut de primera mà. No només de residències i guarderies canines, sinó també per millorar el comportament i el benestar d’animals i persones. Preneu nota!

KYNOIKOS

Residència canina i felina. Vilassar de Dalt. Sot de la Font Freda s/n.

Tel. +34 937 509 332

info@kynoikos.com

Fa més de 35 anys que aquesta família, farta del soroll i l’asfalt, van marxar a viure enmig del bosc, en ple pulmó verd del Maresme, en un lloc idíl·lic, enmig del silenci. Allà van crear un paradís pels gats i els gossos, un espai diàfan, natural i acollidor, on les persones poguessin deixar els seus estimats peluts quan fes falta.

Les instal·lacions dels gossos són molt completes: compten amb “boxes” individuals i espaiosos, amb casetes que semblen tretes d’una pel·lícula de Disney, ombra i solet garantits, des de 20 m. fins a 100 m. Estan permanentment vigilats, perquè la família també hi viu i és qui cuida i té cura de tots i cadascun dels gossets. Els netegen, donen el menjar i medicació si cal, els fan passeigs pel bosc i els hi aporten la companyia i afecte per tal que no es trobin sols en cap moment.

Pels gats han fet uns grandíssims tancats amb xarxa de galliner, just davant de la  casa principal, on poden conviure plegats, jugar entre ells, i sense la possibilitat que puguin escapar-se o perdre’s. També hi ha espais individuals si cal.

Ah! I també fan servei a domicili!!

benestar

LA MORERA DEL KENNELL

Guarderia de dia canina. El Masnou. Teià. Passatge de la Bomba s/n.

Tel. +34 658 46 70 92

lamoreradelkennel@gmail.com

Parlar d’aquesta guarderia és pensar de seguida en  la Montse.

Aquesta gran professional dels gossos, ja era una “Musher” reconeguda amb molta experiència en la gestió de grups de gossos, ensinistradora i auxiliar veterinària quan va tenir la idea d’iniciar aquest projecte innovador.

Tot va començar gairebé per casualitat. La Montse disposa d’un gran espai on tenia els seus gossos de trineu i allà li apareixia gent demanant-li consell sobre com socialitzar el seu gos o treballar algunes conductes. Això li va fer pensar que muntant una guarderia de dia, els gossos podien trobar un lloc a l’aire lliure on passar moltes estones jugant, relaxar-se i fer amics en total llibertat i sempre amb la seva supervisió.

En primer lloc, ella us farà una valoració prèvia de si la guarderia de dia pot encaixar pel vostre gos, i si cal també us pot assessorar sobre professionals adients, en el cas que calguin altres serveis més específics, com ara modificació de conductes. 

La guarderia funciona de dilluns a dijous amb un horari molt ampli (de 08:30 h. a 18 h.). Té l’avantatge que està a prop de la carretera nacional, facilitat d’accés i aparcament i sobretot que els vostres gossos estaran tan ben atesos que el temps els hi passarà volant!!

benestar

CA CONSCIÈNCIA ANIMAL

Teià

caconscienciaanimal@gmail.com

Instagram: caconscienciaanimal

L’Alba Martínez, a més de ser mestra de primària i experta en TEA i TDAH, ha creat una entitat que treballa en l’àmbit de les intervencions assistides amb gossos/as (IAA). Utilitza d’una manera pedagògica el vincle emocional humà envers els animals, ja sigui en sessions individuals, en tallers educatius per a escoles o entitats, amb treballadors i treballadores socials o d’educació especial, amb infermers o infermeres, amb fisioterapeutes… Ara també s’està especialitzant en violència contra els animals.
Així doncs, l’Alba compagina múltiples passions: l’educació i l’amor pels animals, la natura i l’esport a l’aire lliure.
Els seus dos ajudants són en Pitu i la Gora, gossos que ha adoptat i que estan acreditats per a IAG, així com la gosseta Dana. Plegats organitzen també passejades de socialització, que poden ser individuals (el teu gos o gossa + l’equip de Consciència Animal) o col·lectives (màxim 6 famílies + l’equip de Consciència Animal). Aquestes passejades són molt beneficioses pels animals! Seguiu-los a Instagram i coneixereu de prop els seus serveis i, sobretot, la seva filosofia de vida.

benestar

Si t’ha agradat llegir l’article Benestar i vacances pels nostres peluts!, també et pot interessar llegir Festivals musicals que són tot un referent.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.