https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

12, juny del 2024

Search
Close this search box.

12, juny del 2024

Gina recomana – Maresme

Marcant la diferència!

Maresme
motxilla 2
Propostes de teatre familiar que transmeten valors i respecte.

Farta de veure, dia rere dia, el poc respecte que habita al món, la guerra continua entre uns i altres, la falta de llibertat amb la que vivim, la poca igualtat que regna i la intolerància creixent que es percep, he volgut recomanar obres teatrals per a menuts que transmetin amor, educació, respecte, valors. No tot està perdut. Espero que les generacions futures se’n riguin de nosaltres i posin punt i final a l’autodestrucció a la que ens dirigim. Per què no ens estimem més? Per què no ens ajudem més? Per què no abolim les diferències i acceptem que cada ser és únic? Tant ens costa? Segur que aquestes tres propostes ens faran reflexionar, i espero que també canviar. 

JO VAIG AMB MI

Diumenge 24 d’abril

Espai d’Arts Escèniques d’Alella

  • Edat recomanada: a partir de 7 anys.
  • Durada: 50 minuts.

No us perdeu aquesta adaptació de Paco Mir (conegut director teatral per haver format part del Tricicle) de l’exitós llibre de Raquel Díaz Reguera. L’obra tracta temes com l’autoestima i la necessitat de no canviar, deixar-nos ser com som, i que la diferència entre uns i altres sigui favorable, enriquidora. Reflexiona sobre la tendència que tenim a canviar per agradar als altres, perdent així la nostra essència. Paga la pena fer-ho? Obtindrem més acceptació si ho fem? Més likes? Més seguidors? Serem més feliços? 

Avui en dia, on cada cop regna més la superficialitat i fa por marcar la diferència, crec que és bo acompanyar als nostres menuts a veure l’espectacle i ajudar-los a entendre el missatge. 

TINC UN PAPER

Dissabte 30 d’abril

Teatre La Massa de Vilassar de Dalt.

  • Edat recomanada: a partir de 2 anys.
  • Durada: 45 minuts.

En aquesta vida, tots tenim un paper. Ningú és més o menys, tothom aporta, tothom és important. Això és el que presenta aquesta espectacle d’en Marc Parrot i l’Eva Armisén. Ve a dir que en una obra artística, no només hi ha actors, sinó també més persones darrera que en conjunt, tots i totes, treballen perquè sigui un èxit, formen un gran equip! A l’escenari entra en joc el teatre, la música i la pintura, posant color, ritme i alegria a una narració que despertarà els nostres sentits.  

LA MOTXILLA DE L’ADA

Diumenge 29 de maig

Teatre Zorrilla de Badalona 

  • Edat recomanada: a partir de 5 anys.
  • Durada: 1 hora i 10 minuts.

Tot i que Badalona no és el Maresme, està a tocar, i en un tres i no res us hi podeu plantar. En aquesta fantàstica obra de la companyia ‘Teatre al detall’ (també molt recomanable la seva obra ‘La nena dels pardals’!) s’hi tracta la identitat de gènere, la llibertat de cadascú i el respecte, per sobre de tot. Una obra molt recomanable, amb música en directe de ‘La tresca i la ventresca’, i un missatge molt necessari. 

Si t’ha agradat lllegir la recomanació Marcant la diferència!, també et pot interessar llegir Temples per a panarres exigents

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.