https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

12, abril del 2024

Search
Close this search box.

12, abril del 2024

Nens i joves – Maresme

DELAYTA’NS

Maresme
delaytans
apostant pel jove futur musical català

El Delayta’ns encara la seva 11a edició a Premià de Mar amb la il·lusió que el nou format, encetat l’any passat, permet viure intensament l’EXPERIÈNCIA DELAYTA’NS.

Les joves i emergents bandes i grups musicals no sempre ho tenen fàcil a l’hora de donar-se a conèixer al públic general. Hi ha, però, iniciatives pensades perquè aquestes bandes tinguin l’altaveu que es mereixen.

És així com el 2013, Delayta’ns, concurs de bandes musicals amateurs, neix gràcies a la feina de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Premià de Mar amb l’objectiu de promocionar formacions musicals de joves del Baix Maresme. Amb el pas dels anys, el concurs ha anat evolucionant i ha anat creixent fins a assolir l’onzena edició que enguany se celebrarà els dies 2, 3 i 4 de novembre a l’espai de l’Amistat de Premià de Mar.

Durant la tarda de dijous i durant tot el divendres, les bandes treballaran individualment amb l’ajuda del jurat perquè la proposta que exhibiran dissabte sigui tan lluïda com sigui possible.

Les bandes de les quals podrem gaudir són Koré, Maria Font, Rani Bober, Sobremi Gata, Willio, Xerrich i Lluís Arruga.

Un jurat de luxe

Aquesta edició comptarà, com ens té acostumats el concurs, amb un jurat d’altíssim nivell format per la periodista Elisenda Pineda, natural de Premià de Mar que farà de mestre de cerimònies a les semifinals i a la gran final de dissabte, Oscar D’Aniello (Delafé), Laura Andrés (pianista i coach vocal a l’Acadèmia d’OT el 2017), Martí Torras (dramaturg i responsable de la posada en escena de bandes com la Ludwig Band, Love of Lesbians, Els Catarres, La Fúmiga, La Pegatina, Marc Parrot…), Carles Chacón (dels Coriolà) i la pedagoga i directora d’El Taller de Música de Premià de Mar, Maite Vernet.

Tres dies d’activitat

Durant aquests tres dies de frenètica activitat musical, les vuit bandes escollides entre 27 propostes d’arreu de Catalunya, prepararan el repertori compost per tres temes propis que oferiran al públic i al jurat la jornada de dissabte.

Aquestes bandes participants han de complir el requisit de comptar amb un mínim de dos integrants, presentar temes propis i comprometre’s a participar en totes les fases, tant la residència dels dos primers dies com les dues semifinals i la final del concurs.

El grup guanyador s’endurà un premi de 1.100 € mentre que el segon n’aconseguirà 600 € i el tercer 300 €.

Si t’ha agradat llegir la notícia DELAYTA’NS, també et pot interessar llegir A l’octubre, reactiva’t.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.