https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

21, maig del 2024

Search
Close this search box.

21, maig del 2024

Nens i joves – Maresme

Explora l’estiu al Maresme!

Maresme
iStock-598525560
Des de les platges de sorra fina fins a les muntanyes que ens abracen, cada dia és una oportunitat perquè els més petits de la casa descobreixin els tresors del Maresme! Aquest estiu, els casals d’estiu al Maresme prometen una combinació emocionant d’activitats i excursions que fan honor a la riquesa i diversitat de la nostra estimada comarca.

Tots els escenaris que et puguis imaginar!

La comarca del Maresme ofereix tots els escenaris possibles perquè cada dia sigui una aventura diferent! Els nostres petits exploradors i exploradores tenen l’oportunitat de connectar amb la natura i la cultura local de manera única i enriquidora. El Maresme es transforma en el parc d’atraccions perfecte per a un estiu ple de diversió!

Els casals d’estiu ofereixen una àmplia gamma d’activitats a l’aire lliure, esports aquàtics i tallers creatius, tot dissenyat per fomentar el creixement personal i la diversió. Amb monitors qualificats i dedicats, les nostres aventures al Maresme no només prometen moments inoblidables, sinó també un entorn segur i acollidor per a tots els nostres petits participants.

Sempre amb seguretat

Els casals d’estiu posen la seguretat dels seus participants, en primer lloc, garantint un entorn segur i supervisat en tot moment. Amb monitors qualificats i dedicats, els infants gaudeixen d’activitats emocionants i experiències enriquidores amb total confiança i tranquil·litat.

Des de la preparació dels espais fins al seguiment constant durant les activitats, cada detall s’atén meticulosament per assegurar que cada moment sigui una oportunitat d’aprenentatge i diversió assegurada. 

Amb aquest compromís amb la seguretat, els casals d’estiu no només ofereixen aventures inoblidables, sinó també un espai de confiança per als pares que deixen els seus majors tresors a càrrec de professionals del lleure.

Molt més que aventures

L’educació en lleure ofereix una plataforma única per al creixement i el benestar dels infants, proporcionant una experiència enriquidora que va més enllà de les aules escolars. Els casals d’estiu i les cases de colònies creen un entorn on els infants poden cultivar relacions i habilitats socials que transcendiran més enllà de les aules. En aquests espais, els nens i nenes poden interactuar amb altres iguals, aprenent a cooperar, negociar i comunicar-se de manera efectiva, tot mentre exploren noves amistats i comparteixen aventures. Les experiències úniques que es viuen dins dels casals es converteixen en records difícils d’oblidar i sorgeixen amistats que poden durar tota la vida!

A més, passar temps lluny de casa en un entorn segur i supervisat és una oportunitat única per als infants per construir un sentit de confiança i independència. Aquesta experiència els proporciona les eines necessàries per enfrontar-se als reptes de la vida amb coratge i determinació, preparant-los per a un futur ple d’èxits i noves oportunitats d’aprenentatge.

Així doncs, a continuació, us presentem un seguit d’estades, colònies i casals d’estiu que tindran lloc aquest any al Maresme. No us els perdeu!

Redacció.

Balís Camp 2024

LLAVANERES

L’estiu hauria de servir per molt més que per descansar i avorrir-se. Hauria de servir per créixer i veure el que veiem sempre, d’una altra manera. El CN Balís ens proposa mirar el mar des d’un altre punt de vista i posa en marxa, un any més, el Balís Camp, una experiència única per a què petits i joves descobreixin i gaudeixin del mar mentre practiquen esport.

Balís Camp està obert a nens i joves d’entre quatre i disset anys que podran gaudir d’activitats nauticoesportives com la vela, el windsurf, el pàdel surf o el busseig amb tubtallers nàutics i jocs de platja mentre descobreixen valors com el companyerisme, l’esforç i el respecte pel medi ambient. Sens dubte, Balís Camp es una de les opcions més atractives pels mesos de més calor, ja que combina activitats de lleure amb activitats aquàtiques de tarda i, a mesura que avança la setmana, els nens i nenes es converteixen en grans, surfers i navegants amants del mar.

Ja estan obertes les inscripcions que compten amb descomptes per a socis, fills i nets de socis, residents de les Tres Viles (Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac), així com per la inscripció de 3 o més fills, per la compra de 3 o més setmanes de campus. També hi haurà descomptes per els alumnes d’esport blau i vela escolar.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.