https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

20, maig del 2024

Search
Close this search box.

20, maig del 2024

Nens i joves – Maresme

Els jocs aquàtics més divertits per a aquest estiu

Maresme
Happy child schoolgirl is studying at swimming lessons in pool. Swimming cap and goggles. Lots of colorful balls. Concept of healthy lifestyle and sports.
L'estiu és una època de l'any perfecta perquè els nens gaudeixin de l'aire lliure i, especialment, de l'aigua. Les activitats aquàtiques no només són divertides, sinó que també ajuden els més petits a mantenir-se actius i a refrescar-se durant els dies calorosos. Si disposes d'una piscina, i tens ganes de passar hores de diversió amb família i amics, aquí tens algunes idees perquè els nens s'ho passin d'allò més bé durant aquestes vacances

Lluita de globus d’aigua

Per a aquest joc, només necessiteu globus d’aigua inflats. Divideix els nens en dos grups i doneu-los una quantitat de globus plens d’aigua. L’objectiu és llançar els globus als companys de l’altre equip sense ser tocat per un globus rival. Quan un jugador és impactat, queda eliminat. Guanya l’equip amb més jugadors restants al final del joc.

Waterpolo Aquàtic

Una versió adaptada del clàssic waterpolo que es juga en una zona més reduïda de la piscina. Divideix els participants en dos equips i utilitza una pilota d’aigua per marcar gols en la porteria rival. El joc proporcionarà riures i esquitxades a dojo.

Carreres de Flotadors

Organitza una cursa competitiva, en la que els nens vagin asseguts a sobre de flotadors o taules de surf. Els participants hauran de mantenir-se damunt, sense caure, mentre avancen ràpidament, d’una banda, de la piscina a l’altra. Guanya el primer que arriba a la meta!

Busca el tresor subaquàtic

Llança diversos objectes resistents a l’aigua, com ara monedes de plàstic, a la piscina. Després, els jugadors han de submergir-se i recollir tants “tresors” com puguin en un temps determinat. Aquell que reculli més objectes guanya.

Carreres d’Obstacles

Munta un recorregut d’obstacles a l’aigua, que pot incloure boies, cintes flotants i altres elements. Els participants han de superar els obstacles el més ràpid possible, afegint emoció i adrenalina a l’experiència.

Voleibol Aquàtic

Disputa un partit de voleibol a la piscina. Assegura’t que tothom tingui l’oportunitat de participar i passar-ho bé.

“Marco Polo”

Un clàssic joc de piscina que no passa de moda. Un jugador (anomenat Marco) té els ulls tancats i ha de buscar els altres jugadors (anomenats Polo) dient “Marco!” i esperant que responguin amb “Polo!”. Aquest joc és una excel·lent manera d’afegir una mica d’emoció i intriga a la teva estona a la piscina.

L’Estàtua Aquàtica

Un joc perfecte per als més petits. Un participant és l’encarregat de dir “congelat!” i els altres han de quedar-se immòbils com estàtues. L’objectiu del jugador que mana és intentar fer moure les altres persones sense tocar-les.

Gimcana Aquàtica

Organitza una gimcana que combini diferents proves a l’aigua, com ara nedar, passar per sota d’arcades, fer equilibris en un flotador, etc. Aquest joc promou la cooperació i la diversió en grup.

Bàdminton Aquàtic

Un joc d’esport divertit per a la piscina. Instal·la una xarxa flotant i juga a bàdminton amb una pilota d’aigua, que serà més fàcil de controlar en aquest entorn.

Concurs de Salts

Organitza un concurs per veure qui fa els salts més creatius i espectaculars a l’aigua. Afegeix puntuacions per als diferents estils de salts i tria un guanyador final.

Recordeu que, mentre us divertiu amb jocs aquàtics a l’estiu, sempre és essencial supervisar els nens per garantir la seva seguretat a prop de l’aigua.

Font: AMIC

Si t’ha agradat llegir l’article Els jocs aquàtics més divertits per a aquest estiu, també et pot interessar llegir El Sol i els Nens.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.