Pànxing Bages

18, maig del 2024

Search
Close this search box.

18, maig del 2024

Nens i joves – Bages

Sant Fruitós de Bages impulsa un projecte per tal de promoure l’esport en edat escolar

Bages
bages esport
L'activitat va dirigida a nens i nenes de primer i segon de primària de les escoles del municipi.

Amb l’objectiu de promoure l’activitat física entre els infants del municipi, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, conjuntament amb les entitats esportives, els centres educatius i les associacions de famílies, impulsen, per aquest curs escolar, un nou projecte per tal de promoure l’esport entre els infants.

Aquesta iniciativa pionera al municipi neix fruit de la voluntat de promoure entre els infants els valors de l’esport, el treball dels hàbits saludables i alhora proporcionar una activitat poliesportiva i variada que augmenti les habilitats físiques dels infants.

Les activitats, que s’iniciaran aquest mes d’octubre, van dirigides a nens i nenes de 1r i 2n de primària i es realitzaran als mateixos centres educatius i també en les diferents instal·lacions esportives del municipi, fora de l’horari escolar. A l’Escola Pla del Puig les activitats es faran els divendres de 16:30 a 17:30h, a l’Escola Paidos, els dimarts de 13:00 a 14:00h i a l’Escola Monsenyor Gibert, els dijous de 13:30 a 14:30h.

Aquest projecte inclou la pràctica d’esports individuals i d’esports col·lectius i també altres pràctiques al medi natural. Aquesta activitat tindrà un cost simbòlic d’entre 20 i 30 euros per a tot el curs. Les famílies interessades en prendre-hi part poden apuntar-se a través del següent enllaç https://forms.gle/xQnfoB3i2ppMzgB97.

Font: Regió7

Si t’ha agradat llegir la notícia Sant Fruitós de Bages impulsa un projecte per tal de promoure l’esport en edat escolar, també et pot interessar llegir Sant Vicenç programa una jornada d’educació viària en el marc del dia sense cotxes.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.