Pànxing Pirineus

12, juny del 2024

Search
Close this search box.

12, juny del 2024

Notícies – Cerdanya Pirineus

Adamo, nou patrocinador de La Molina Club d’Esports

Cerdanya Pirineus
adamo
L'acord entre Adamo i La Molina Club d'Esports, que tindrà una duració mínima de 3 anys, beneficia a les 400 famílies que componen l'escola d'esquí, incloent-hi ofertes per elles.

A més d’instal·lar fibra òptica i oferir serveis de telefonia i internet, Adamo creix amb l’entorn on desenvolupa la seva activitat i li dóna la mà a la comunitat. Exemple d’això és l’acord de patrocini firmat per l’operador català amb La Molina Club d’Esports (LMCE) que tindrà una duració mínima de tres anys.

Adamo, compromès amb la formació

L’objectiu principal d’aquest acord és facilitar i impulsar els esports d’hivern en els àmbits professionals i familiars, no només en temporada alta, sinó durant tot l’any, recolzant el calendari d’activitats del LMCE mitjançant la seva escola de formació, que compta amb més de 400 famílies associades.

Firma de l’acord de col·laboració

La firma de l’acord es va produir el passat 10 de març, a la seu del club a Alp. Jaume Puig, president del LMCE, va afirmar que “tant a Adamo com al club estimem la velocitat; nosaltres formem els esportistes més ràpids i ells proporcionen la connexió més veloç”. Per part de l’empresa, Marta Morcillo, directora de Mercat Residencial, va demostrar la voluntat de l’equip d’Adamo per “impulsar l’activitat esportiva de nens i nenes des de les primeres edats, estant sempre liderada des de les associacions i les famílies. Amb aquest acord assentem el nostre compromís a llarg termini amb la Cerdanya”, afegia.

Oferta pels membres

Per celebrar el nou acord, Adamo, en qualitat de patrocinador, ofereix als socis del club d’ofertes exclusives amb descomptes en l’internet ultraràpid (1.000mb) que suposen un estalvi de fins a 315 euros respecte de les tarifes habituals, així com un obsequi en forma de xec regal per bescanviar a Amazon.

Desplegament a la Cerdanya

Finalment, cal recordar que Adamo compta amb una forta presència a la comarca, proporcionant fibra òptica a més de 8.000 habitatges en 15 dels 17 municipis que integren la Cerdanya, que formen part del total de 35.000 habitatges aprovisionats en tot el Pirineu català. Això suposa una fita en el desenvolupament de les infraestructures del territori i una eina de gran utilitat per millorar la qualitat de vida a la zona, oferint una connexió a Internet fiable, ràpida i que qualitat.

Si t’ha agradat llegir la notícia Adamo, nou patrocinador de La Molina Club d’Esports, també et pot interessar llegir La novena edició del festival literari MOT 2023 s’endinsa en les diferents cares de la por.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.