Pànxing Bages

28, maig del 2024

Search
Close this search box.

28, maig del 2024

Notícies – Bages

L’Ajuntament de Súria convoca la 2a edició del concurs ‘Il·luminem el Nadal!’

Bages
2021 11 29 Cartell 2n concurs Il·luminem el Nadal!

L’Ajuntament de Súria ha convocat la segona edició del concurs ‘Il·luminem el Nadal!’ per afavorir la instal·lació d’ornamentacions nadalenques originals a les façanes, finestres i balcons de les cases de la vila. Les persones interessades hauran d’enviar una foto de la seva creació, juntament amb les seves dades d’inscripció, entre els dies 1 i 8 de desembre, ambdós inclosos.

súria
‘Il·luminem el Nadal!’ – Súria 2020

L’objectiu del concurs és animar tothom a col·laborar en la il·luminació dels carrers de la vila durant el mes de desembre i totes les festes nadalenques. Com en la primera edició del concurs, el jurat estarà format per representants de les escoles de la vila al Consell Municipal dels Infants.

La coordinació del concurs és a càrrec de les àrees municipals de Festes i Joventut. Les bases es poden consultar en la web municipal (www.suria.cat/bases)

En total hi haurà 10 premis en vals de compra als establiments adherits a Súria Punt Comercial. El primer premi obtindrà un val de compra per valor de 400 euros. Els altres premis consistiran en vals per valor de 250, 150, 100 i 50 euros. Els vals hauran de ser utilitzats abans del 31 de desembre de 2021.

Les decoracions hauran de ser substancialment diferents a les presentades en altres edicions. Tampoc no es tindran en compte propostes amb continguts que puguin vulnerar els drets de les persones. D’altra banda, les il·luminacions hauran de romandre enceses entre el 10 de desembre i el 6 de gener, com a mínim.

Les inscripcions s’hauran de fer a través del formulari que estarà operatiu a través de l’enllaç www.suria.cat/formulari, indicant nom, cognoms, telèfon, adreça postal i foto de l’ornamentació realitzada. Les inscripcions hauran de ser fetes per una persona major d’edat.

El recorregut del jurat per valorar les propostes presentades es farà el divendres 10 de desembre a partir de les 17h30 ambel bus urbà de la vila, conegut popularment com la Guagua. Les ornamentacions que no hi estiguin il·luminades, no podran ser valorades pel jurat i quedaran fora de concurs.

Les propostes guanyadores seran anunciades durant la Fira de Nadal, que enguany tindrà lloc diumenge 12 de desembre. Els premis seran lliurats a la plaça de la Serradora a les 13h, el mateix dia de la Fira de Nadal.

Font: Ajuntament de Súria

Si t’ha agradat llegir la notícia L’Ajuntament de Súria convoca la 2a edició del concurs ‘Il·luminem el Nadal!’, també et pot interessar llegir Vine a viure el Nadal a Món Sant Benet.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.