Pànxing Solsonès

19, juny del 2024

Search
Close this search box.

19, juny del 2024

Notícies – Maresme Cerdanya Berguedà Bages Solsonès

L’AMIC fa 25 anys i ho celebra llançant la campanya “Mitjans de proximitat, periodisme d’alta fidelitat”

Maresme Cerdanya Berguedà Bages Solsonès
300x250
El 15 de juny va començar la campanya a TV3, RAC1, Catalunya Ràdio i als 500 mitjans associats a l'AMIC amb les veus dels actors Jordi Bpixaderas i Sílvia Bel.

L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) compleix 25 anys i es converteix en l’entitat amb el col·lectiu més gran i divers de mitjans de proximitat als territoris de parla catalana, amb 500 capçaleres associades entre mitjans digitals i en paper. Una fita històrica per a una associació que va néixer el 1997 i que ha anat evolucionant i sabent-se adaptar als nous reptes de futur, però sense canviar la seva vocació de servei cap als associats. I és amb motiu del seu aniversari que l’AMIC ha decidit llançar la campanya “Mitjans de proximitat, periodisme d’alta fidelitat”. 

El president de l’AMIC, Ramon Grau, explica que és un eslògan que defineix la missió i la voluntat que l’Associació sempre ha defensat. “Perquè des de sempre som fidels als mitjans de proximitat professionals i de qualitat, propers a la gent i compromesos amb el bon periodisme. Això és el que ens ha portat a fer vint-i-cinc anys comptant amb la confiança de 500 mitjans i amb la fidelitat dels lectors.”

La imatge de la campanya dissenyada per l’agència de publicitat Pixel i que compta amb les veus dels actors Jordi Boixaderas i Sílvia Bel, se centra en la fidelitat, la proximitat i el compromís amb el bon periodisme que és el que representen els mitjans de proximitat locals i comarcals per a la seva comunitat de lectors.

L’AMIC representa a més de 500 publicacions en paper i digitals fortament arrelades arreu del nostre àmbit territorial, que conjuntament arriben a una tirada en premsa escrita en paper d’1.400.000 exemplars, mentre que en digital superen els 15.000.000 d’usuaris únics mensuals. 

Font: AMIC

Si t’ha agradat llegir la notícia L’AMIC fa 25 anys i ho celebra llançant la campanya “Mitjans de proximitat, periodisme d’alta fidelitat”, també et pot interessar llegir Cerdanya Film Festival, la gran cita al Pirineu del millor talent emergent.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.