https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Notícies – Maresme

Arriba a Cabrera de Mar l’exposició Del Figuratiu a l’Abstracte

Maresme
exposició
Una exposició de l'art d'aquarel·les del pintor Antoni Nogué. L'exposició serà els dies 18, 19, 25 i 26 de setembre a la Sala Can Benet, i estarà oberta de 12h a 14h.

Després d’anys de formació i perfecció tècnica, Antoni Nogué es decanta per l’aquarel·la com a mitjà ideal per un llarg viatge artístic que va del figuratiu a l’abstracte.

Aquesta exposició vol ser un retrat d’aquest viatge d’autodescobriment i experimentació de l’artista, amb una trajectòria de més de 55 anys pintant i que ha estat guardonat a multitud de certàmens i exposicions, com la “Galeria de Arte Baldos” a Palma de Mallorca o la “Sennacheribbo” a Barcelona.

El viatge cap a l’abstracció de l’artista

Als inicis, Nogué va ser format pel pintor Luís Mà Escolà i va practicar el clar obscur amb pintura a l’oli. Més tard, de la mà del pintor Joan de Castellar, s’endinsa en el món de l’aquarel·la, en un principi amb una fase d’aproximació al model.

En aquest camp figuratiu trobava un espai confortable per deixar volar la seva creativitat.

Més endavant, a partir de la perfecció tècnica de l’aquarel·la, passa a un estil d’allunyament del model, aportant nous continguts amb un estil propi i distintiu. Així, després d’anys de feina constant i perfecció tècnica, l’artista aterra en l’abstracció.

Aquesta exposició és un reflex de la història de canvi i evolució d’un artista dedicat a la seva creació, amb la motivació que, com ell mateix afirma: “la pintura és la meva passió”.

Font: Gaudeix Cabrera de Mar

Si t’ha agradat llegir la notícia Arriba a Cabrera de Mar l’exposició Del Figuratiu a l’Abstracte, també et pot interessar llegir Torna la Fira d’Entitats del Masnou.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.