https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

20, maig del 2024

Search
Close this search box.

20, maig del 2024

Notícies – Maresme

Buscant suports per promoure el turisme al Maresme

Maresme
El Consorci demana suport als municipis del Maresme per impulsar una campanya per atraure el turisme al territori.

El Consorci demana suport als municipis del Maresme per impulsar una campanya per atraure el turisme al territori.

Arriba el moment de buscar suports per promoure el turisme al Maresme. Per aquest motiu, des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, s’ha preparat una campanya de
publicitat i màrqueting centrada en l’àmbit metropolità, Catalunya, Espanya i sud de França. El projecte es va presentar a la Junta general de l’ens el passat 10 de juny i s’ha informat als alcaldes de la comarca.

“Hem preparat una campanya molt ambiciosa perquè volem donar a conèixer els atractius del Maresme. Per això convidem al turisme a conèixer el territori i totes les seves riqueses i potencials”, assegura el president del Consorci, Joaquim Arnó.

Campanya De mar i de munt

L’objectiu de la campanya, amb el nom ‘De mar i de munt’, és arribar al màxim de possibles turistes i mostrar-los el Maresme, amb els seus municipis de mar i de muntanya i tots els seus recursos i possibilitats, que van des de l’hostaleria i la restauració fins als equipaments, el patrimoni històric i arqueològic, el descobriment del medi natural o les activitats culturals, esportives i lúdiques de tota mena.

“Aquesta campanya comporta unes despeses excepcionals perquè es planteja en uns moments molt particulars en què necessitem més que mai del turisme.I alhora també hi ha més competència per la situació creada per la crisi del coronavirus. Per això demanem aquest suport excepcional dels municipis. Sols no es pot fer, cal que concentrem tots els esforços per aconseguir millors resultats”,explica Arnó.

El president del Consorci també afegeix que “amb aquesta proposta plantegem una inversió en la difusió del territori i la seva singularitat com no s’ha fet mai, per atraure el turisme. I necessitem uns recursos complementaris que ens ajudin a fer-ho amb eficàcia, per poder impulsar així el màxim coneixement de la nostra comarca i que vinguin els visitants, el que anirà en benefici del conjunt”.

Altres articles

Si t’ha agradat llegir Buscant suports per promoure el turisme al Maresme també et pot interessar llegir Premià de Mar amb el comerç local.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.