Pànxing Pirineus

15, juny del 2024

Search
Close this search box.

15, juny del 2024

Notícies – Maresme Berguedà Bages Solsonès Pirineus Barcelona

Campanya ‘Ara et toca a tu: Gràcies’

Maresme Berguedà Bages Solsonès Pirineus Barcelona
Cartells-campanya-ara-et-toca-a-tu-gràcies

La Diputació de Barcelona activa la campanya ‘Ara et toca a tu: Gràcies’. Aquesta campanya va destinada a donar suport i reconèixer la feina i funcions del petit comerç.

El comerç dóna vida als nostres pobles i ciutats, i tot i que ara els carrers estan buits. Per aquest motiu, ara més que mai, ens proposen omplir-los de color, d’esperança i llançar un missatge d’agraïment als comerciants. És per això que la Diputació de Barcelona, a través de la Gerència de Serveis de Comerç de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç, ha engegat la campanya Ara et toca a tu: Gràcies !

 

 

L’objectiu de la campanya és afavorir el comerç alimentari de proximitat i els mercats municipals i setmanals. Aquests mercats, durant aquest temps de crisi sanitària, estan demostrant la seva importància en el teixit comercial dels nostres pobles i ciutats. Han estat abastint la ciutadania.

Hi ha disponibles una sèrie de materials amb l’objectiu d’afavorir i visualitzar el comerç de proximitat dels municipis. Part de l’objectiu de la campanya també vol sensibilitzar a la ciutadania de la importància del consum en el comerç de proximitat i recolzar l’impuls de l’activitat econòmica local.

Els materials que s’han preparat per a aquesta campanya, que podeu descarregar-vos via web són:

https://www.diba.cat/es/web/comerc/ara-et-toca-a-tu-gracies

Seguiment per les xarxes

Per altra banda, us animem a que ens seguiu el perfil d’Instagram @comercdiba per tal de que el missatge d’agraïment arribi a totes les persones possibles, i més especialment a tots els comerciants d’arreu del territori.

Des de la Dipuatcaió desitgen que aquesta campanya sigui del vostre interès, i que entre tots, es pugui visibilitzar el gran esforç que està fent per a tots el petit comerç. Ara més que mai, és ell qui ens necessita al seu costat.

Altres articles

Si t’ha agradat llegir la notícia Campanya ‘Ara et toca a tu: Gràcies’, potser també t’interessa aquesta informació Cauen ocupació i llocs de treball al Maresme.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.