https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

28, maig del 2024

Search
Close this search box.

28, maig del 2024

Notícies – Maresme

Campanya de Nadal “Som aquí” de Premià de Mar

Maresme
Premià Nadal

Font: Ajuntament de Premià de Mar


La campanya té com a objectiu principal donar suport al comerç local davant de la situació creada per la pandèmia de la COVID-19

Des de l’Ajuntament s’estan ultimant els detalls de la campanya de Nadal d’enguany, una campanya marcada necessàriament per la pandèmia de la COVID-19 i que estarà centrada a donar suport al comerç local, un sector molt castigat per les restriccions. En aquest sentit, s’ha creat una campanya que porta per eslògan “Som aquí”, a través de la qual es pretén donar un missatge positiu de proximitat, reforçant el sentiment de comunitat i, alhora, fent referència a la localització premianenca. La campanya serà visible tant al carrer com als comerços, sense oblidar els diferents canals de comunicació municipals, i permet la combinació de diferents conceptes, com ara “Aquest Nadal, per a tu, més que mai” que ajuden a reforçar el missatge. Tots els continguts aniran acompanyats de l’etiqueta #JoComproAPremiàDeMar. Coneguem la Campanya de Nadal “Som aquí” de Premià de Mar.

Accions de la campanya

La situació actual ha obligat a replantejar la programació de Nadal i pensar en accions que no suposin concentracions de persones. Aquest és el motiu pel qual enguany no hi haurà fira de Nadal.

Entre les activitats previstes, una de les més destacades serà la presència d’un globus aerostàtic. Aquest estarà ubicat al solar on hi havia l’antiga fàbrica Metalogenia. Per poder-hi pujar caldrà participar en una iniciativa de suport al comerç que es portarà a terme a través de la xarxa social Facebook, de la qual se’n donaran els detalls els pròxims dies.

A banda dels vols en globus, es repartirà a totes les llars uns talonaris amb vals de descompte per als comerços locals. Es tracta d’una iniciativa que es va estrenar l’any passat. També es repartiran bosses de roba amb el disseny de la campanya. Alhora, també es repartiran mascaretes relacionades amb la campanya per a tots els/les comerciants. El bus urbà també lluirà una decoració al·lusiva i es projectaran imatges de la campanya a la façana del nou Ajuntament de la Plaça dels Països Catalans.

L’enllumenat de Nadal ja està en funcionament

Des de fa dies ja funciona l’enllumenat nadalenc als principals carrers de la vila. Els pròxims dies hi haurà nadales i ambientació nadalenca a les vies amb major presència de comerç, on també hi haurà música en directe. D’altra banda, s’ha instal·lat guarniment nadalenc a les rotondes de les entrades a Premià de Mar. S’ha aixecat també un arbre de Nadal de llums a la plaça dels Països Catalans.

Reis d’Orient

Com cada any, ses majestats els Reis de l’Orient, arribaran a Premià de Mar i els infants els podran fer arribar les seves cartes. No obstant això, no hi haurà cavalcada en el sentit tradicional per evitar concentracions de persones que poguessin derivar en contagis de la COVID-19.

Les pròximes setmanes es donaran a conèixer els detalls de la presència dels Reis d’Orient i de la resta d’activitats de Nadal.

Si t’ha agradat llegir la notícia Campanya de Nadal “Som aquí” de Premià de Mar, també et pot interessar llegir Sant Vicenç de Montalt busca lectors voluntaris per la Marató.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.