https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

12, abril del 2024

Search
Close this search box.

12, abril del 2024

Notícies – Maresme Barcelona

CARTES amb COR Educació i Sanitat bateguem juntes

Maresme Barcelona
cartesquecurenok
CARTES amb COR és una iniciativa  engegada per una professora que fa una crida perquè els nens i nenes enviïn cartes als hospitals de Catalunya.

CARTES amb COR és una iniciativa  engegada per una professora que fa una crida perquè els nens i nenes enviïn cartes, poemes o dibuixos als hospitals de Catalunya.

 

Sílvia Gelabert, professora d’un cicle formatiu de grau superior i tècnica en diagnòstic per la imatge, ha creat aquesta gran iniciativa: CARTES amb COR. La idea és que  les escoles i instituts de Catalunya, enviïn dibuixos, poemes, vídeos i cartes als hospitals de Catalunya per ajudar als malalts i malaltes i també als treballadors i treballadores.

La campanya CARTES amb COR a més a més, està oberta a tothom que hi vulgui participar. També a tots els alumnes que estiguin cursant estudis a Catalunya. Des dels més petits, fins als alumnes de les universitats. 

Amb aquesta iniciativa es vol contribuir a donar ànims a les persones que es troben aïllades als diferents hospitals i que no poden rebre visites. A més, és una bona manera de gestionar emocions. En primer lloc, per la persona que es troba confinada; i finalment, és una molt bona teràpia per la persona que es troba aïllada en un hospital.

També té l’objectiu de donar les gràcies a tot el personal sanitari: personal de neteja, infermeres, auxiliars d’infermeria, tècnics de laboratori, zeladors, tècnics d’imatge, metges, administratives i voluntaris. En altres paraules, és una bona manera de donar forces al col·lectiu que en aquesta emergència sanitària que està treballant de valent per ajudar a la població que està malalta.

Llistat d’hospitals que ja s’han adherit a la campanya

Us deixem un llistat d’hospitals que ja han obert un correu electrònic per tal que tothom qui ho vulgui, pugui fer arribar la seva carta, el seu dibuix o el seu vídeo. Estem segurs que aquesta llista s’ampliarà amb la resta d’Hospitals.

A Barcelona trobem l’ Hospital Clínic  que ha habilitat aquest mail noesteusols@clinic.cat. També s’han adherit l’Hospital del Mar amb el següent mail: cartesquecuren@hospitaldelmar.cat l’Hospital Sagrat Cor esperanzahusc@gmail.com i l’Hospital Sant Pau missatgesquecuren@santpau.cat

A la Reus trobem l’ Hospital Pere i Mata  amb el següent mail: cartesperemata@gmail.com.

I al Garraf trobem  el Cs. Sanitari Alt Penedès  que podem fer arribar les cartes al següent mail: cartesperacompanyar@csapg.cat

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.