https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

25, juny del 2024

Search
Close this search box.

25, juny del 2024

Notícies – Maresme

Cicle de cinema amb perspectiva de gènere a l’Espai l’Amistat

Maresme
Captura-Espai-Amistat

Les projeccions són gratuïtes, però per accedir-hi cal obtenir les entrades a través del portal web o recollir-les a taquilla abans de la sessió.

En el marc de les accions en matèria d’igualtat que organitza la Taula de Gènere, es durà a terme un cicle de cinema amb perspectiva de gènere a l’Espai l’Amistat, de Premià de Mar, encetat dijous 24 de setembre a les 19.30 h.

L’objectiu és sensibilitzar i conscienciar la ciutadania sobre les desigualtats encara existents entre dones i homes.  També es vol lluitar contra la violència de gènere. Aquesta nova iniciativa comptarà amb tres projeccions fins a final d’any.

Amb aquesta acció, l’Ajuntament vol promoure un espai de reflexió i debat. Aquest espai ha d’ajudar a eliminar situacions i estereotips masclistes que poden derivar en situacions de desigualtat i fins i tot de violència.

La pel·lícula que es projectarà el dijous 24 és Sufragistas, dirigida per Sarah Gavron. El film explica el moviment sufragista anglès, nascut durant la 1a Guerra Mundial, a partir del cas d’una jove treballadora.

 

"<yoastmark

 

Les següents pel·lícules del cicle seran Una cuestión de género, que es projectarà el 29 d’octubre, i Criadas y señoras, el 26 de novembre. Totes les projeccions es fan a les 19.30 h a l’Espai l’Amistat.

Les projeccions són gratuïtes. Per poder accedir a la sala cal passar per taquilla i recollir l’entrada el mateix dia de la projecció, a partir de les 18 h, o descarregar-la des del web de l’Espai l’Amistat.

Cal recordar que la Taula de Treball de Gènere, creada el 2016, té per objectiu la promoció d’activitats de sensibilització en clau de gènere. També vol afavorir el disseny de campanyes de rebuig i de prevenció d’actituds masclistes.

Si t’ha agradat llegir Cicle de cinema amb perspectiva de gènere a l’Espai l’Amistat, també et pot interessar l’agenda cultural que trobaràs al Pànxing Maresme de setembre.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.