Pànxing Solsonès

29, maig del 2024

Search
Close this search box.

29, maig del 2024

Notícies – Solsonès

Cicle de seminaris online a Solsona

Solsonès
Cicle de seminaris online a Solsona

L’ADLSOLCAR organitza un nou cicle de seminaris online a Solsona per a empreses, comerciants i autònoms. Adaptació al canvi, possibilitats d’Instagram i perspectives de futur en el sector turístic són els temes de les noves sessions. La participació a aquesta formació és gratuïta però requereix inscripció prèvia.

El confinament pot convertir-se en una oportunitat per posar-se al dia en diversos aspectes personals i laborals. Després d’una primera experiència, fa unes quantes setmanes, l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona organitza el segon Cicle de seminaris online a Solsona per a empreses, comerciants i treballadors autònoms. Tot plegat amb un sol objectiu, que no és altra que ajudar a preparar un millor retorn. La nova proposta consta de tres cursos, el primer dels quals té una durada de set hores repartides en set dies, mentre que la resta duren una hora.

Primer seminari, dimarts 6 de maig

El seminari que comença de forma imminent, aquest dimarts, es titula “Gestió i adaptació al canvi”, conduït pel comunicador i divulgador manresà Enric Bastardas. Com aprendre a gestionar el canvi i motivar-se és l’objectiu d’aquesta proposta, que es durà a terme cada dimarts i dijous fins al 19 de maig de tres a quatre de la tarda. En cas que les persones inscrites no puguin seguir totes les sessions en directe se’ls enviarà les gravacions de les intervencions del ponent.

Les possibilitats d’Instagram, dimarts 6 de maig

El dimecres 6 de maig, també de tres a quatre de la tarda, Marta Albet, experta en màrqueting i comunicació, impartirà un seminari titulat “Explorem les possibilitats d’Instagram”. S’hi aprofundirà en temes vinculats a Feed, històries, IGTV, IGLive, MD, IGShop i publicitat.

L’impacte de la Covid-19 en el turisme, divendres 8 de maig

Finalment, el divendres 8 de maig, d’onze a dotze, el cicle es focalitzarà en el sector turístic. Sota el títol “Impacte de la COVID-19 en el turisme: on som i perspectives de futur”, hi compartiran les seves propostes dos experts. D’una banda, Anna Garriga, degana d’Economia de la Universitat de Girona, parlarà de les conseqüències i les primeres dades econòmiques del confinament en el turisme a casa nostra. De l’altra, Genís Roca, president de la consultora de negoci especialitzada en transformació digital Roca Salvatella, dibuixarà possibles camins per al futur. Tant en aquest seminari com l’anterior, un cop finalitzada la intervenció, s’oferirà un espai d’intercanvi de preguntes i respostes.

Cicle gratuït però amb inscripcions

La participació al segon Cicle de seminaris en línia per a empreses, comerciants i treballadors autònoms és gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament en aquest enllaç: https://clck.ru/N8KSA. Les persones inscrites rebran l’enllaç d’accés a la plataforma Zoom perquè puguin accedir a la sessió. En finalitzar cada ponència hi haurà espai per a la interacció en un debat final. Així mateix, els seminaris es transmetran a través de Youtube Live, canal per al qual també es facilitarà l’enllaç (en aquest cas no es podran formular preguntes).

Cent persones es van inscriure al primer cicle de seminaris en línia organitzats amb motiu de la COVID-19, a principi d’abril. Els vídeos es poden descarregar des del web de l’Agència de Desenvolupament Local (https://www.adlsolcar.cat/covid-19/), on també es van publicant guies i altres informacions d’interès per a empreses, comerços i treballadors autònoms per fer front a la crisi.

Si t’ha interessat Cicle de seminaris online a Solsona potser també et pot servir aquesta informació Suport psicològic amb voluntariat a Solsona.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.