https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

19, abril del 2024

Search
Close this search box.

19, abril del 2024

Notícies – Maresme

Cinta Fosch guanya el concurs de cartells d’Argillà Argentona 2020

Maresme
Cartell de la Fira Fira Internacional de Ceràmica 2020

Cinta Fosch guanya el 41 Concurs de Cartells Argillà Argentona 2020, Fira Internacional de Ceràmica, amb el seu cartell ENDOTÈRMIA.

Un cartell inspirat en la ceràmica tradicional serà el cartell anunciador de la
 Fira Internacional de Ceràmica – Argillà Argentona d’enguany
. Davant de l’actual situació de confinament per l’Estat d’alarma, el Patronat Municipal del Museu del Càntir d’Argentona ha donat la possibilitat als concursants de presentar el seu cartell en format digital.

El Museu del Càntir romandrà tancat fins a nou avís i l’Exposició de cartells d’aquest any serà virtual. Les obres presentades es podran veure a través de la web del museu.

El veredicte del jurat s’ha fet públic també mitjançant la web del museu i xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram).

Alta participació

Aquest any s’han presentat un total de 96 cartells i aquesta xifra suposa un rècord de participació.
 Pel que fa al jurat d’aquesta edició ha estat format pel publicista Àlex Gomà Rodríguez, l’artista Rafael Romero Pineda i el guanyador del cartell de l’edició 2019, i dissenyador gràfic, Jaume Arnau i Anastasi.

Segons la guanyadora del concurs, Cinta Fosch, el seu cartell s’inspira en la ceràmica tradicional. El disseny del cartell es basa en decoracions que responen a dos estats diferents de l’aigua, que en el de l’interior del càntir és el que es produeix mitjançant el procés físic de l’endotèrmia.

La Cinta, barcelonina de 34 anys, es dedica professionalment a la il·lustració. Ha estudiat Història de l’Art a la UB, il·lustració a l’Escola d’Art de Tarragona i Disseny Gràfic a l’Escola Massana de Barcelona.

El jurat també ha atorgat dues mencions honorífiques als cartells. Es tracta de CARÀNTIR, d’Ana Maria Jiménez, i d’EL PILAR, d’Arnau Aymerich Casas.

El cartell guanyador serà el cartell anunciador i la imatge gràfica de la Fira de Ceràmica Argillà Argentona dels dies 3, 4 i 5 de juliol del 2020.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.