https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

21, abril del 2024

Search
Close this search box.

21, abril del 2024

Notícies – Maresme

Ara més que mai, comprar a Vilassar de Mar té premi!

Maresme
L’entrega de premis tindrà lloc el dia 3 de setembre a la mateixa seu de Vilassar Comerç a l’hotel d’entitats de Vilassar de Mar.

A més a més de contribuir a la salut del teixit comercial del poble, si aquest estiu compres a les botigues i establiments associats a Vilassar Comerç, podràs participar en el sorteig de 1.000 € repartits en 4 xecs-compra, dos d’ells valorats en 300 € i dos més de 200 €, per gastar a les botigues adherides.

Com ho has de fer per participar-hi? Doncs molt senzill: de l’1 de juliol al 31 d’agost, quan compris als comerços de Vilassar de Mar, no t’oblidis de demanar la teva butlleta, que per ser vàlida al sorteig t’hauran de segellar. Recorda que per participar has de ser major d’edat.

El sorteig es realitzarà el dia 2 de setembre a la seu de Vilassar Comerç, a les 21.00 hores. Un cop seleccionats els guanyadors i guanyadores, es localitzaran mitjançant trucada telefònica a partir de les 21.00 hores, amb un màxim de tres intents. En cas de no poder localitzar un guanyador, s’anul·larà la butlleta i es premiaran les butlletes de reserva.

Si voleu més informació, la trobareu al web www.vilassarcomerciants.cat

Sorteig amb premi de 1000 €
Sorteig amb premi de 1000 €

Si t’ha agradat llegir la notícia Ara més que mai, comprar a Vilassar de Mar té premi!, també et pot interessar Sant Vicenç de Montalt acull el Campionat de Catalunya de Roller Freestyle de patinatge.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.