https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

23, abril del 2024

Search
Close this search box.

23, abril del 2024

Notícies – Maresme

El Consorci de Promoció Turística engega el concurs d’Instagram #naturamaresme2021

Maresme
naturamaresme2
El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme convoca la primera edició del concurs d’Instagram #naturamaresme2021. L’objectiu és donar a conèixer els atractius patrimonials naturals i paisatgístics de la comarca del Maresme a través de les fotografies dels propis habitants, que són els més experts en els seus territoris.

Es tracta de la primera edició del concurs fotogràfic de temàtica natural. L’objectiu és donar a conèixer els atractius patrimonials naturals i paisatgístics del Maresme.

El concurs està obert a totes les persones físiques de 16 anys o més. En el cas de les persones de menys de 18 anys, hauran de comptar amb el consentiment dels seus pares o tutors.

Com participar-hi?

Per participar cal tenir un perfil públic a Instagram i publicar una fotografia pròpia d’un recurs natural, paisatgístic, arquitectònic, cultural, etc., present als entorns naturals de la comarca. A la publicació caldrà afegir els hashtags #naturamaresme2021, #turismemaresme, #costabcnmaresme i #somdemaridemunt i mencionar el compte @costabcnmaresme a la publicació. També caldrà fer-se seguidor del compte @costabcnmaresme.

El concurs comença el 5 de març i acaba el 4 d’abril, ambdós inclosos. No s’admetran al concurs fotografies publicades i etiquetades fora d’aquest període. Es limita la participació a un màxim de tres fotografies per persona.

Regles del concurs

Les imatges han de ser originals i inèdites sense haver estat mai presentades ni premiades en cap altre concurs ni en edicions anteriors de concursos organitzats pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

Segueix i menciona el perfil d’Instagram de @costabcnmaresme

Les fotos que es presentin poden ser capturades mitjançant càmera digital o telèfon mòbil. És important que el participant tingui en compte que a banda de penjar la fotografia al perfil d’Instagram, la tingui desada en alta resolució perquè en cas de ser guanyador/a se li demanarà en aquest format.

S’escolliran un total de 3 fotografies que seran premiades i que serviran per a fer difusió i promoció de la destinació a través dels diferents suports del Consorci: pàgina web, xarxes socials i material promocional.

Les persones guanyadores seran contactades a través d’un missatge privat per Instagram des del perfil @costabcnmaresme. Els perfils finalistes i el perfil guanyador també es faran públics al web i a les xarxes socials del Consorci.

El jurat estarà format pel personal tècnic del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i un fotògraf professional. El veredicte final es publicarà entre el 12 i el 16 d’abril de 2021.

Premis

1r Premi – Perfum del Maresme; guia, buff i xapa de la iaia del Maresme; samarreta del Camí de Sant Jaume.
2n Premi – Perfum del Maresme; samarreta del Camí de Sant Jaume.
3r Premi – Guia de la iaia del Maresme, buff i xapa.

Concurs natura Maresme

Font: Consorci de Promoció Turística de Costa del Maresme

Si t’ha agradat llegir la notícia El Consorci de Promoció Turística engega el concurs d’Instagram #naturamaresme2021, també et pot interessar Les Jornades Gastronòmiques del Pèsol 2021 ja són aquí.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.