https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

18, maig del 2024

Search
Close this search box.

18, maig del 2024

Notícies – Maresme

Creix la demanda per estudiar al TecnoCampus

Maresme
Creix la demanda per estudiar al TecnoCampus

Els estudis més sol·licitats són els corresponents a la branca de ciències de la salut

Set de les quinze ofertes d’estudis de grau i doble grau que s’imparteixen al TecnoCampus, adscrit a la Universitat Pompeu Fabra, tenen nota de tall. La més alta, Fisioteràpia, amb un 8,912, seguida del doble grau de Fisioteràpia i Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, amb un 8,890. Això és així com a resultat del procés de preinscripció de juliol. Així doncs, creix la demanda per estudiar al TecnoCampus, d’igual manera que les titulacions amb nota de tall.

El conjunt dels graus i dobles graus tenen 931 estudiants assignats, xifra que supera el nombre de places que s’ofereixen (850) i és un 9% superior a la del curs anterior en aquest mateix procés de preinscripció. Del total d’assignats a estudis del TecnoCampus, 529 han triat el TecnoCampus en primera preferència. En total, hi ha 796 estudiants que es mantenen en llistes d’espera pendents del procés de reassignació.

Gran demanda a l’àmbit sanitari

Aquestes dades revelen un fort increment de la demanda per cursar estudis al TecnoCampus. Especialment significatiu és l’increment del 6,41% dels sol·licitants en primera preferència respecte a l’any anterior. Destaquen els estudis de l’àmbit de la salut, amb un increment de la demanda global d’un 23,32%. Sobresurt la demanda per cursar el Grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, amb un increment d’un 86,54%. Totes les titulacions d’aquest àmbit tenen nota de tall: Fisioteràpia (8,912), la doble titulació de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i Fisioteràpia (8,890), Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (8,871) i Infermeria (8,744).

En l’àmbit dels estudis d’empresa, destaca el fort increment registrat en la titulació de Logística i Negocis Marítims, on la demanda ha crescut un 50%. Tanmateix, tres titulacions d’aquest àmbit tenen nota de tall. Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació i Màrqueting i Comunitats Digitals amb un 8,6. Pel que fa a Màrqueting i Comunitats Digitals la nota de tall és de 5,858. En el cas d’Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació la nota és de 5,714.

En l’àmbit tecnològic, destaquen el doble grau de Videojocs i Informàtica de Gestió, tant pel que fa a l’increment de la demanda (+23,8%) com en el nombre d’assignats (+54,54%).

La matrícula dels nous estudiants s’iniciarà el 7 de setembre. Entre els dies 23 i 28 de setembre es duran a terme sessions de benvinguda als nous estudiants, que ja poden consultar la Guia Acadèmica del curs 2020-2021.

Si us ha agradat llegir l’article Creix la demanda per estudiar al TecnoCampus, també us pot interessar Premià de Mar vol homenatjar les víctimes de la Covid-19. 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.