Pànxing Solsonès

23, abril del 2024

Search
Close this search box.

23, abril del 2024

Notícies – Solsonès

Crida per trobar tions per exposar als aparadors de Solsona

Solsonès
Tió-Solsona

Font: Ajuntament de Solsona


Canvia el format de la Fira del Tió, que s’allarga del 5 al 20 de desembre amb diverses iniciatives que segueixen les mesures de seguretat

L’equip organitzador de la Fira del Tió fa una crida per trobar tions per exposar als aparadors de Solsona. Enguany, però, no és per a una exposició concentrada en un únic espai ni per a un sol cap de setmana. La intenció és tenir-los exposats en aparadors de comerços solsonins del 5 al 15 o 20 de desembre. En la seva sisena edició, el certamen prenadalenc s’adapta a les mesures de seguretat per la COVID-19. Així, presenta un nou format i adopta el nom de Fira del Tió XXL.

En tant que no es pot fer una exposició en el format habitual, enguany es tornen a demanar tions per mantenir l’ambient nadalenc. No obstant això, s’exposaran de forma repartida entre aparadors de diversos establiments de la ciutat. Paral·lelament, es convocarà un concurs per a les famílies que farà seguir un recorregut per participar en un sorteig.

Crida per trobar tions per exposar als aparadors de Solsona
Enguany, la tradicional fira canvia de format – Ajuntament de Solsona

La idea és exposar els tions entre el 5 i el 15 o el 20 de desembre, en funció de la disponibilitat de les famílies que els cedeixin. L’objectiu és incentivar la població a recórrer els establiments i promoure les compres de Nadal al comerç local. Qui vulgui col·laborar en aquesta iniciativa deixant el tió familiar pot posar-se en contacte amb l’organització fins aquest diumenge, dia 29, al correu electrònic solsonaturisme@ajsolsona.cat.

La Fira del Tió XXL és organitzada pel Consell Comarcal del Solsonès, a través de Solsonès Fires. Ho organitza també l’Ajuntament de Solsona, a través de l’Agència de Desenvolupament Local. Hi col·laboren la Creu Roja del Solsonès, la UBIC Solsona, La Menestrala, el Gremi d’Hostaleria del Solsonès i també l’Associació de Turisme Vall de Lord. Els pròxims dies se’n donarà a conèixer el programa.

Si t’ha agradat llegir la notícia Crida per trobar tions per exposar als aparadors de Solsona, també et pot interessar llegir Pànxing Berguedà, Bages i Solsonès.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.