https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

12, abril del 2024

Search
Close this search box.

12, abril del 2024

Notícies – Maresme

Descobrir el Maresme amb l’ajuda de Wikiloc

Maresme
Descobrir el Maresme amb l'ajuda de Wikiloc

Ja es pot accedir al perfil de Wikiloc del Consorci.  S’hi poden trobar itineraris de BTT, senderisme i la proposta de la Via Marina del Camí de  Sant Jaume que passa per la comarca. Es tracta d’una xarxa social en la qual es poden compartir rutes a l’aire lliure i que es poden seguir amb el mòbil. Descobrir el Maresme, amb l’ajuda de Wikiloc, mai havia sigut tan fàcil!

Podeu accedir al perfil a través de l’enllaç amb Wikiloc. També, consultar-lo a la pàgina web del Consorci i amb l’aplicació mòbil, des d’on es poden seguir els itineraris amb el GPS de manera totalment gratuïta.

Cicloturisme i senderisme

D’altra banda, també es pot accedir al fullet digital amb informació del cicloturisme de la comarca, ‘Itineraris del Maresme BTT’. L’ha publicat el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i es pot trobar al seu web. Ben aviat, també es difondrà el fullet de senderisme per complementar l’oferta d’escapades al territori, sigui a peu o en bicicleta. Precisament, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme incentiva el coneixement de la comarca com a destinació Biosphere de turisme sostenible.

El Maresme, dividit en la zona de mar i en la de muntanya, compta amb un gran atractiu natural i paisatgístic que s’obre a la pràctica del ciclisme en totes les seves modalitats. En la publicació digital de cicloturisme que ha editat el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, es proposen un total de 15 itineraris pensats per a Bicicletes Tot Terreny (BTT), que es troben en el conjunt del territori. En cada recorregut, s’especifiquen les característiques tècniques per fer-lo, així com els recursos patrimonials i naturals d’interès que es poden veure en el trajecte. Això permet el doble objectiu de conèixer la riquesa de la comarca mentre es practica esport.

Si t’ha agradat llegir Descobrir el Maresme amb l’ajuda de Wikiloc, també et pot interessar l’article Guia d’activitat física després de la Covid-19

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.