https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

21, juliol del 2024

Search
Close this search box.

21, juliol del 2024

Notícies – Maresme

El Consorci de Turisme del Maresme facilita la informació de les platges amb un nou fulletó amb un codi QR

Maresme
platja_santpol
El Consorci distribuirà el fulletó entre les oficines de turisme de la comarca. Els turistes podran tenir la informació més actualitzada sobre les platges filtrant per municipi i tipologia.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha elaborat un nou fulletó sobre les platges de la comarca, un document editat en diferents idiomes i amb un codi QR que dirigeix als usuaris a l’apartat de platges de la pàgina web del Consorci, de tal forma que els turistes tindran sempre la informació més actualitzada sobre la costa maresmenca. Pròximament, es distribuirà entre les oficines de turisme del Maresme perquè li puguin facilitar als turistes que s’hi adrecin.

L’objectiu del Consorci és promoure la visita a les 50 platges de sorra daurada de gra mig i gruixut distribuïdes entre els 52 km de la Costa de Barcelona-Maresme. A l’apartat https://www.turismemaresme.cat/ca/descobreix/platges/, els visitants podran trobar la platja que busquen filtrant per municipi o per tipologia. Sant Pol de Mar és el municipi que més platges té perquè estan dividides en petites cales, seguit de Pineda de Mar, Premia de Mar, Malgrat de Mar i Mataró. 

També es poden buscar per categories, que són variades i per a tots els gustos. Així doncs, els usuaris en poden trobar pet friendly, on es permeten gossos; platges accessibles i amb segells de qualitat; també amb el certificat de sostenibilitat Biosphere; costes que disposen de guinguetes; platges reconegudes amb la bandera blava; també aquelles que tenen vigilància i, fins i tot, les platges on es permet fer nudisme. 

El flyer conté la informació en català, castellà, anglès i francès per aconseguir arribar al màxim de públic possible, però enlloc d’especificar en el paper les platges que hi ha a la comarca, s’ha optat per un codi QR per augmentar la sostenibilitat, evitant haver de fer noves impressions amb els possibles canvis que es puguin produir. 

El litoral maresmenc és una de les peces clau i punt d’atracció per milers de turistes any rere any,  on a més de gaudir de la qualitat de les platges, també es poden viure experiències nàutiques úniques.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.