https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

24, juliol del 2024

Search
Close this search box.

24, juliol del 2024

Notícies – Maresme

El Consorci de Turisme del Maresme impulsa noves iniciatives per potenciar la comarca el 2024

Maresme
presentacio-pla-accio

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme enceta l’any amb una sèrie de projectes innovadors per potenciar el turisme a la comarca. Amb l’objectiu de dinamitzar la regió i potenciar els seus atractius, el consorci aposta per iniciatives centrades en el turisme accessible, el turisme de pantalla i la gastronomia local.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme enceta un any carregat de projectes per continuar potenciant la comarca i donar-li visibilitat. Segons la seva presidenta, Carme Ponsa, el Maresme té tots els ingredients per ser una destinació turística destacada, des de les seves platges fins als seus racons de muntanya, passant per la rica oferta enogastronòmica i cultural.

Una de les apostes d’aquest any és el turisme accessible, amb l’organització de jornades de sensibilització per involucrar tant el sector públic com el privat. A més, s’impulsaran activitats adaptades per a infants amb autisme, amb l’objectiu de fer del Maresme una destinació turística inclusiva i responsable.

El turisme de pantalla també serà una prioritat, amb la creació de rutes cinematogràfiques i un mapa de filmacions a la comarca. Es treballarà en facilitar els tràmits per als ajuntaments interessats en acollir rodatges, així com en la promoció d’aquest tipus de turisme entre els professionals i els locals.

Pel que fa a la gastronomia, el Consorci presentarà la marca Sabors Maresme, que agruparà els productes i establiments gastronòmics de la comarca. A més, s’organitzaran activitats de formació i sortides de coneixement del territori per promoure la gastronomia local entre residents i visitants.

Altres iniciatives destacades inclouen la transformació de la “iaia del Maresme” en una contacontes itinerant per les biblioteques de la comarca, la creació d’un llibre electrònic amb les històries locals i el llançament del projecte dels ambaixadors, que promouran els racons menys coneguts del Maresme a través de les xarxes socials i altres canals de comunicació.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.