https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

24, juliol del 2024

Search
Close this search box.

24, juliol del 2024

Notícies – Maresme

El Consorci Sanitari del Maresme assumeix la gestió de Ca N’Amell

Maresme
Residència geriàtrica Ca'n Amell

El Consorci Sanitari del Maresme assumeix la gestió de la residència de Ca N’Amell. L’Ajuntament facilita que les famílies dels residents puguin rebre informació sobre el seu estat.

El Consorci Sanitari del Maresme (CSdM) s’ha fet càrrec, desde la setmana passada, de la gestió temporal de la residència geriàtria de Ca N’Amell. La decisió s’ha pres després que es fes evident que l’empresa propietària del centre, DomusVi, no complia els requisits mínims en tot allò referent a les mesures d’aïllament i d’atenció sanitària dels residents afectats per la COVID-19.

Paral·lelament, l’Ajuntament ha posat a disposició del  consorci 4 persones que habitualment treballen al Servei d’Assistència Domiciliària (SAD) perquè es facin càrrec de la interlocució  amb les famílies dels residents. D’aquesta manera, es garanteix que aquestes famílies podran tenir tota la informació sobre l’estat i l’evolució dels seus familiars.

El Consorci Sanitari del Maresme ha designat un equip gestor que assumeix la direcció del centre i la gestió del seu equip humà. L’Ajuntament vol agrair la  col·laboració i la transparència del CsdM des del primer moment en què s’ha fet càrrec de la residència de Ca N’Amell. També la tasca realitzada per part del CAP Premià de Mar.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.