Pànxing Pirineus

18, abril del 2024

Search
Close this search box.

18, abril del 2024

Notícies – Cerdanya Pirineus

El FeMAP cancel·la la seva edició

Cerdanya Pirineus
femap
El Festival de Música Antiga dels Pirineus cancel·la la seva desena edició, que s’havia de celebrar entre el 3 de juliol i el 23 d’agost de 2020 per raons sanitàries.

El FeMAP cancel·la la seva desena edició, que s’havia de celebrar entre el 3 de juliol i el 23 d’agost de 2020 per raons sanitàries.

El FEMAP cancel·la la seva edició
Cartell del 10è Festival de música Antiga dels Pirineus

 

Enguany el Festival de Música Antiga dels Pirineus hi participaven un total de 38 municipis, on s’hi havien de realitzar 53 concerts per part de 21 formacions. També hi havia previstes 19 actuacions en centres amb col·lectius en risc d’exclusió –especialment centres residencials de persones grans- en el marc del programa FeMAP Social. Aquestes actuacions es feien en col·laboració amb el Conservatori de Música dels Pirineus.

Un cop s’hagi aixecat el confinament la situació general serà d’incertesa. Tampoc tenim garantida l’autorització de realització d’espectacles ni si les fronteres seran obertes per la mobilització dels músics. Per tot això, l’organització ha decidit aturar totes les inversions prèvies necessàries per al correcte desenvolupament del festival. Així no s’incórrer en més despesa irrecuperable que s’acumuli a la que ja està fet.

En la mesura que sigui possible, el Festival de Música Antiga dels Pirineus contempla reprogramar per a l’edició de 2021 els mateixos concerts previstos.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.