Pànxing Pirineus

24, juliol del 2024

Search
Close this search box.

24, juliol del 2024

Notícies – Maresme Cerdanya Berguedà Bages Solsonès Pirineus Barcelona

El Gremi de Llibreters de Catalunya proposa iniciatives a les portes de Sant Jordi

Maresme Cerdanya Berguedà Bages Solsonès Pirineus Barcelona
|Gremi llibreters
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El Gremi de Llibreters de Catalunya proposa les iniciatives #senseparadesperosenseparar i #llibresalaire per al 23 d’abril. Es proposa que el Dia del Llibre i la Rosa sigui el 23 de juliol. I per al 23 d’abril la proposta de llegir als balcons, patis, terrats i finestres de casa. I perquè? Doncs per  cridar el nom de la nostra llibreria: #llibresalaire . Us hi apunteu?

El Gremi de Llibreters de Catalunya, amb el conjunt de Gremis de la Cambra del Llibre, reitera que la festa del Dia del Llibre es va ajornar per raons de salut i ara, amb el concurs del Gremi de Floristes de Catalunya, proposa de fer-la el 23 de juliol. Una festa que es farà en els termes i condicions que les autoritats sanitàries i els governs determinin. I amb un format adaptat a l’estiu, com és lògic.

Tots els esforços per a recuperar la festa se centraran en aquesta diada. Així doncs, per a la seguretat de tothom, el proper 23 d’abril no se celebrarà el Dia del Llibre i la Rosa. Tampoc hi haurà el tradicional descompte en els vendes que es facin durant la jornada.

La millor manera d’ajudar al teixit de llibreries del país és fer-ho amb una crida a la ciutadania perquè continuï comprant llibres. Una compra que es recomana fer a la seva llibreria de proximitat. Sí, la llibreria que cada dia de l’any aconsella, serveix i cuida els llibres. O d’altra manera, la llibreria que col·labora amb les biblioteques i les entitats de cada poble i barri, activa tallers i clubs de lectura. O la que organitza tantes activitats per a tots els públics que en fan un equipament cultural.

Les llibreries, el dia 23 d’abril, diem #senseparadesperosenseparar

Totes les llibreries del país us atendran: feu comandes, consulteu títols, i compreu llibres, des d’avui, cada dia, també el dia de Sant Jordi, amb independència de quan es puguin recollir o servir: això dependrà de les mesures de seguretat i salut. Cada llibreria us explicarà amb quin sistema us atendrà: visiteu-ne les pàgines web (en el web del Gremi teniu un cercador de totes les llibreries agremiades de Catalunya: https://gremidellibreters.cat/llistat-establiments/).

I us proposem una acció pública

A les 12h del migdia i a les 18h de la tarda, farem els #llibresalaire. Una crida a tothom perquè sortim a les finestres, als terrats, patis o balcons de casa i llegim en veu alta, per acabar amb un aplaudiment amb el crit del nom de la nostra llibreria. Per això proposem com a etiquetes a les xarxes socials #Senseparadesperosenseparar i #llibresalaire

El Gremi de Llibreters de Catalunya promou el teixit de llibreries agremiades de Catalunya, aquelles que hi són sempre i les que fan la festa del Dia del Llibre.

Comunicat de la Cambra del Llibre de Catalunya i del Gremi de Floristes de Catalunya

La Cambra del Llibre i el Gremi de Floristes acorden fixar el 23 de juliol per celebrar el Dia del Llibre i la Rosa
La Cambra del Llibre de Catalunya, integrada pels gremis i associacions d’editors, llibreters, distribuïdors i arts gràfiques de Catalunya, juntament amb el Gremi de Floristes i del sector de la flor de Catalunya, han acordat fixar la celebració del Dia del Llibre i de la Rosa de 2020 per al dijous, 23 de juliol.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.