https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

21, abril del 2024

Search
Close this search box.

21, abril del 2024

Notícies – Maresme

El Maresme promou el binomi turisme i esport

Maresme
b107dd3decbe32896bc16f8462448622.jpg
El 2020 ha estat declarat any del Turisme esportiu a Catalunya per l’Agència Catalana de Turisme i des de la comarca no es vol deixar perdre l’oportunitat per fomentar aquest binomi de turisme i esport. 

El Maresme és una comarca amb un ric potencial esportiu a tots els nivells i durant aquest any el Consorci de Promoció Turística desenvoluparà diverses estratègies per donar visibilitat i fomentar aquest atractiu del territori
 
La comarca compta ja amb dues destinacions amb el segell de Destinació de Turisme Esportiu (DTE) de l’Agència Catalana de Turisme, com són Calella i Santa Susanna. I en el conjunt del Maresme  hi ha més de 120 instal·lacions esportives municipals i més de 40 de privades. Entre les accions de promoció, es treballa amb el portal bookingsportsfacilities.com, per facilitar la recerca i lloguer d’espais i així fomentar i optimitzar-ne l’ús.
 
Pel que fa a les activitats, el bon clima facilita la pràctica esportiva vinculada al mar i a les muntanyes. Entre les propostes referents destaquen els equipaments de golf i pitch & putt, els esports nàutics, el senderisme o les vies braves. A més, la comarca és seu d’esdeveniments esportius de referència internacional, com són l’Ironman Barcelona Calella, la Volta Ciclista a Catalunya, la regata Med Sailing o l’Audi Quatrro Cup o l’Interclubs Masculí de Catalunya de golf.
 

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.