https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

29, maig del 2024

Search
Close this search box.

29, maig del 2024

Notícies – Maresme

El Musicab de Cabrils escalfa motors

Maresme
El Musicab de Cabrils escalfa motors

El Musicab de Cabrils escalfa motors i ho farà en les dates previstes.

 

L’Ajuntament de Cabrils anuncia la celebració de la 32a edició del Musicab. Ho farà en les dates previstes del 17, 18 i 19 de juliol, amb una oferta musical de proximitat per a tots els públics.

El festival tindrà lloc a una ubicació alternativa per garantir les mesures de prevenció necessàries. Serà un espai que permetrà l’accés a una xifra de públic inferior a les 400 persones en condicions segures i confortables, i així serà tant pels assistents com pels artistes i treballadors.

Amb aquesta decisió, el consistori torna a demostrar la seva ferma aposta per la cultura en temps de profunda crisi pel sector.

Què és el Musicab?

El MUSICAB, inaugurat el 1989, ofereix una programació de concerts de música internacional de qualitat, però amb un valor afegit: el de la gastronomia del Maresme. Inicialment es tractava de concerts de música clàssica, però en l’actualitat la programació inclou estils musicals molt variats.

A més, en aquest festival es posa èmfasi en la gastronomia, ja que Cabrils està catalogada com a Vila Gastronòmica causa de la quantitat de restaurants de qualitat que hi ha i per la Mostra Gastronòmica que es celebra cada mes d’agost. Diferents restaurants ofereixen sopars en el mateix recinte dels concerts, amb degustacions de productes del Maresme i vins DO Alella.

Altres articles

Si t’ha interessat El Musicab de Cabrils escalfa motors potser t’interessa estar al cas de l’agenda de la revista Pànxing Maresme.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.