Pànxing Solsonès

19, abril del 2024

Search
Close this search box.

19, abril del 2024

Notícies – Solsonès

El Solsonès tindrà Fira de Sant Isidre

Solsonès
Hi haurà Fira de Sant Isidre

El Consell Comarcal del Solsonès i la comissió organitzadora planifiquen el cap de setmana de la Fira amb un calendari d’activitats que es podran seguir a través de les xarxes socials.

Doncs sí, el Solsonès tindrà Fira de Sant Isidre. Solsona no es podia quedar sense aquesta fira i no s’hi quedarà. Fa ja unes setmanes que la comissió organitzadora de la Fira i el Consell Comarcal es van posar a treballar amb la idea d’organitzar una “fira” una mica especial. Els dos ens estan planificant un cap de setmana que permeti viure, d’una manera o altra, aquest esdeveniment que porta celebrant-se quasi set dècades de forma ininterrompuda.

Donat que la situació actual no permet aglomeracions de persones, s’està elaborant un programa d’actes, que properament es donarà a conèixer. De moment, i pel que s’està anunciant, la fira es podrà seguir a través de les xarxes socials del Consell Comarcal del Solsonès. Possiblement el compte d’Instagram del Consell Comarcal serà el canal que podrà difondre més activitats. També es farà a través de Solsona TV i de les d’altres entitats que participaran en aquesta Fira des de casa.

 

Si t’ha agradat llegir la notícia El Solsonès tindrà Fira de Sant Isidre, potser també t’interessa aquesta informació Un aparador online per ajudar el comerç.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.