Pànxing Solsonès

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Notícies – Berguedà Bages Solsonès

Felicitats a tots!

Berguedà Bages Solsonès
logo 300 berga

Estem en un gran moment, un moment transcendental. Avui celebrem el número 300 de la publicació del Pànxing Berguedà, Bages i Solsonès.

Ara fa 25 anys, unes persones molt vinculades amb el territori ens varen suggerir o demanar que, en la mesura possible, editéssim una publicació a la comarca del Berguedà. Volien una publicació que pogués aconseguir l’impacte que tenia la seva germana, el Pànxing de la Cerdanya, i que en aquests moments ja porta 30 anys de gran implantació.

Avui dia, i amb 300 números editats, el Pànxing és líder a la comarca del Berguedà. Fa uns anys vàrem ampliar la seva distribució a les comarques veïnes del Bages i Solsonès, ja que tenen molts objectius en comú.

La nostra publicació és rica en continguts i agendes informatives d’actes, gràcies a la col·laboració dels ajuntaments i organismes que ens ajuden a fer-ho possible.

No podem evitar dir que el nostre Pànxing, junt amb la publicació Freqüència, són les úniqes publicacions que estan auditades en aquestes comarques per l’OJD (Oficina de la Justificación de la Difusión), entitat que audita, controla i certifica la difusió i tirada dels exemplars publicats per les editorials que actuen amb transparència. L’anunciant cal que tingui en compte que la Certificació i control de l’OJD és l’única garantia vàlida a l’hora de valorar els pressupostos publicitaris. El Pànxing del Berguedà, Bages i Solsonès, en data de desembre del 2022, té auditat en cada tirada una distribució mitjana de 17.955 exemplars.

Ara és bon moment de fer balanç i dir que estem molt agraïts perquè aquesta revista està plenament consolidada gràcies als nostres clients i a la gran acollida dels nostres lectors. El Pànxing Berguedà, Bages i Solsonès, podem dir que és un dels referents informatius d’aquestes comarques.

Tanmateix, donem gràcies a l’equip del Pànxing que cada dia s’esforça més perquè tingueu a les mans una revista útil i amena. Hem passat les crisis del 2008 i la pandèmia del 2020, hem sobreviscut a tot i encara ens queda molta força per continuar amb l’agenda de totes les festes, fires, mostres, exposicions, concerts i un llarg etcètera que es programen al nostre entorn i dinamitzen amb força el nostre territori.

Moltes gràcies a tots!

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.