https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

16, juny del 2024

Search
Close this search box.

16, juny del 2024

Notícies – Maresme

Impulsant negocis amb l’associació “Dóna’t un Impuls”

Maresme
EvaTorresFotografiaMataro_DonatunImpulsChallenge_1368

El proper divendres 11 de desembre l’associació “Dóna’t un impuls” organitza la jornada Alimenta el teu Negoci, que arriba a la sisena edició

Sota l’engrescador títol “Estrategia’t pel 2021”,  l’Alimenta el teu Negoci 2020 anirà destinat a les noves oportunitats que se’ns presenten com a empresàries davant la crisis provocada per la covid-19. Així doncs, de cara el 2021 se seguiran impulsant negocis amb l’associació “Dóna’t un Impuls”.

Degut a la situació actual i sense voler perdre els reptes que ens ofereixen els temps que estem vivint, l’Associació Dóna’t un Impuls opta per fer la seva jornada anual en un nou format, semi-presencial i en streaming. Com a ponent principal destaca la Sílvia Guinart. És consultora, formadora i conferenciant internacional, especialitzada en neuromarketing i emocions. Així doncs, serà qui tindrà la missió d’oferir a les assistents estratègies per a la millora dels negocis en aquests temps de pandèmia. També hi participaran tres empresàries que explicaran la seva experiència i la transformació de l’empresa que dirigeixen durant la primera onada de la covid-19.

 

Impulsant negocis amb l'associació "Dóna’t un Impuls"
Per primera vegada, la Jornada Alimenta el teu Negoci, que arriba a la sisena edició, es farà online – Eva Torres Fotografia

 

La jornada Alimenta el teu Negoci és una jornada subvencionada per la Diputació de Barcelona. Enguany se celebrarà el dia 11 de desembre d’onze a dues de la tarda en format telemàtic. Cal inscripció prèvia al web de l’associació. S’han realitzat cinc jornades amb gran èxit de convocatòria. S’hi han tractat temes tant diversos com la transformació digital o el lideratge femení, passant també pel benestar de l’empresària o dones i TIC.

Impulsar negocis liderats per dones

Dóna’t un Impuls és una associació sense ànim de lucre. Ofereix suport per enfortir i impulsar negocis liderats per dones de la província de Barcelona. El 80% de les empreses que formen part de Dóna’t un Impuls estan ubicades al Maresme. No obstant això, també hi ha sòcies amb empreses al Vallès Oriental, Barcelona i Reus. Entre les activitats principals de les associades hi ha serveis professionals com disseny, comunicació, arquitectes, immobiliàries, assegurances i comerç al detall entre altres.

 

L’Alimenta el teu Negoci 2020 anirà destinat a les noves oportunitats – Eva Torres Fotografia

 

Aquest projecte neix al gener de 2010 a partir d’un programa de l’Ajuntament de Mataró i gestionat per l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró. Inicialment està pensat pels barris de Cerdanyola, Rocafonda, el Palau i l’Escorxador. El grup va anar creixent fins que l’Ajuntament va comunicar que no podrien continuar donant suport. Així doncs, unes quantes dones del grup van decidir seguir endavant amb aquest projecte. D’aquesta manera, creaven l’Associació el dia 8 de març de 2014, Dia Internacional de la Dona.

 

És una jornada per a sacsejar i qüestionar el que es fa i trobar idees i solucions que facin més competitius els negocis – Eva Torres Fotografia

Si t’ha agradat llegir la notícia Impulsant negocis amb l’associació “Dóna’t un Impuls”, també et pot interessar el contingut de la nova revista Pànxing Maresme.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.