https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Notícies – Maresme

La FAGEM reparteix 1.300 protectors facials

Maresme
La FAGEM reparteix 1.300 protectors facials|La FAGEM reparteix 1.300 protectors facials|La FAGEM distribueix protectors facials

 La Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) reparteix aquesta setmana més de 1.000 protectors facials.

La FAGEM reparteix 1.300 protectors facials i n’ha assumit el cost i la distribució de les pantalles. Pel que fa a les diademes per fixar les proteccions ha estat una cessió de l’empresa osonenca Saheco.

La Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) reparteix aquesta setmana 1.300 protectors facials a 40 empreses i ajuntaments de la comarca. La iniciativa de la patronal vol donar resposta a la necessitat de molts sectors no essencials que, des del passat 14 d’abril, van reprendre l’activitat presencial. Recordar que ho van fer arrel del decret de l’estat d’alarma que relaxava les mesures de confinament.

En total, les pantalles van a parar a prop d’una quarantena empreses d’una quinzena de municipis. També en rebran set ajuntaments que han respost a l’oferiment de la FAGEM per proveir-los del material de protecció. Es tracta dels ajuntaments de Premià de Dalt, Cabrera de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Santa Susanna, Tordera, Arenys de Mar i Mataró, així com també el Consell Comarcal del Maresme.

La FAGEM ha obtingut el material a través de la partir d’un acord amb l’empresa osonenca Saheco, que a través de l’Unió Empresarial del Ripollès-UIER, ha cedit gratuïtament les diademes per fixar les proteccions, impreses en 3D. Les pantalles les ha comprat la FAGEM i n’ha assumit el cost per oferir les proteccions de manera totalment gratuïta a empreses i ajuntaments.

Per Roser Moré, presidenta de la FAGEM, “en moments de dificultats posem tot el nostre enginy i capacitat per aportar el nostre gra de sorra a les empreses de la comarca”. La distribució també va a càrrec de la FAGEM, que ja les ha començat a repartir.

Per Sandra García.

Si t’ha interessa la notícia La FAGEM reparteix 1.300 protectors facials, potser també t’interessa La FAGEM s’adhereix a la plataforma SlowShopping

fagem-reparteix-protectors-facials

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.