https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Notícies – Maresme

La FAGEM s’adhereix a la plataforma SlowShopping

Maresme
Captura del portal slowshopping.cat
La FAGEM (Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme) s’adhereix a la plataforma SlowShopping. Amb aquesta plataforma es donarà visibilitat al comerç i la restauració de la comarca durant el confinament.

La Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) s’uneix a la plataforma SlowShopping.cat.  Amb aquesta adhesió es faciliten les compres de proximitat durant aquest període de confinament derivat de la crisi sanitària de la Covid-19. La federació empresarial vol donar així visibilitat a les empreses de la comarca que es dediquen al comerç i a la restauració, entre d’altres.

La FAGEM posa a disposició de les empreses un espai dintre de la plataforma SlowShopping.cat. El portal posa a disposició de la clientela les dades de contacte dels comerços locals que segueixen oberts al públic o que ofereixen la possibilitat de fer lliuraments a les llars.

Roser Moré, presidenta de la FAGEM, explica que el comerç de proximitat és un dels principals afectats per la crisi propiciada pel coronavirus. “Des de la FAGEM som conscients que molts negocis han tancat o han reduït la seva activitat al mínim. Per això hem volgut sumar-nos a aquesta iniciativa que vol posar al seu abast totes les eines possibles per tal que puguin continuar la seva activitat durant el confinament’”.

Amb aquesta campanya la Federació anima a totes les empreses de la comarca que tinguin productes a vendre a que hi participin. Per fer-ho la federació assumirà el cost de sumar-se a la plataforma. Per Moré, ens trobem davant de l’opció perfecta en aquests moments ja que “permet l’adaptació dels establiments als moments actuals així com, als clients, continuar fent les seves compres als comerços habituals de proximitat”.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.