https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

12, abril del 2024

Search
Close this search box.

12, abril del 2024

Notícies – Maresme

La fira de ceràmica d’Argentona queda suspesa

Maresme
Imatge d'arxiu de la fira de la ceràmica que se celebra cada any a Argentona.

La fira de ceràmica d’Argentona queda suspesa en les dates previstes de juliol. La organització valorarà més endavant si es viable fer-la en unes noves dates dins l’any 2020.

La fira internacional de ceràmica Argillà Argentona 2020, prevista per als dies 3, 4 i 5 de juliol, ha quedat suspesa. Més endavant es valorarà la conveniència i viabilitat de fer-la en unes noves dates. Unes noves dates que quedaran condicionades a si les autoritats públiques permeten fer un esdeveniment d’aquestes característiques.

Aquest és, de forma resumida, l’acord pres per la Junta de Govern del Patronat Municipal del Museu del Càntir en reunió extraordinària celebrada el passat dia 29 d’abril.

L’organització lamenta haver de prendre aquesta important decisió, però ja no hi havia marge per esperar més a prendre una decisió. Cal tenir present que els treballs previs de preparació d’un esdeveniment de gran format com aquest és de, com a mínim, dos mesos. Cal destacar que la seguretat sanitària arrel de la pandèmia causada pel Covid-19 ha estat el factor determinant en l’acord pres, tot i que el Patronat té el ferm compromís de donar el màxim suport al món de la ceràmica i al teixit comercial de la vila, que es poden veure afectats per una decisió d’aquest tipus..

Cartell guanyador de la Fira

Precisament el passat 23 d’abril s’havia fet públic que Cinta Fosch havia guanyat el 41 Concurs de Cartells Argillà Argentona 2020. El cartell, amb el nom Endotèrmia, havia estat l’escollit d’entre un total de 96 propostes. El jurat d’aquesta edició havia estat format pel publicista Àlex Gomà Rodríguez, l’artista Rafael Romero Pineda i el guanyador del cartell de l’edició 2019, i dissenyador gràfic, Jaume Arnau i Anastasi.

Si t’ha agradat llegir la notícia La fira de ceràmica d’Argentona queda suspesa, potser també t’interessa aquesta informació 41è concurs de cartells Argillà Argentona.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.