https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

14, abril del 2024

Search
Close this search box.

14, abril del 2024

Notícies – Maresme

La nova app de seguretat ‘BeeSafe’ estarà disponible a partir de mitjans de febrer

Maresme
beesafe st vicenç
L'endarreriment es deu a l'ampliació del període de proves i l'allargament de la formació destinada al personal que ha de gestionar l'app.

La nova app de seguretat ‘BeeSafe’ estarà disponible a partir de mitjans de febrer. Tot i que, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt va avançar que l’aplicació mòbil BeeSafe, que alerta a la Policia Local d’una emergència o robatori, es podria descarregar a partir del dia 12 de gener, finalment no estarà disponible fins a mitjans de febrer. Això és degut a que, per tal de garantir la màxima eficàcia en la resposta, s’ha ampliat el termini de proves. També s’ha ampliat la formació destinada al personal que ha de gestionar l’app.

L’Ajuntament informarà de la data exacta de llançament tant bon punt sigui definitiva a traves de les seves xarxes socials.

En aquest ENLLAÇ  trobareu tota la informació relativa a la nova eina gratuïta de seguretat. Aquesta us mantindrà connectat a la Policia Local les 24 hores del dia , els 365 dies de l’any.

Com funciona?

L’aplicació mòbil Beesafe és totalment gratuïta. Per a poder utilitzar-la només cal descarregar-la al dispositiu i configurar el perfil d’usuari amb la informació de la casa i la seva ubicació, a més d’altra informació opcional.

A la pantalla principal hi ha cinc tipus d’alarmes per a activar, en funció de quina sigui l’emergència:

  • Intrusos a casa
  • Incidència amb l’alarma de casa
  • Presència estranya al carrer
  • Activitat sospitosa a casa veïna
  • Alerta de gènere

Aquesta darrera alerta està destinada a combatre els assetjaments sexuals i la violència masclista, tant a la via pública com en espais tancats. La diferència amb les altres és que comparteix amb la policia en temps real la ubicació de la víctima.

L’Ajuntament demana a la ciutadania que faci servir aquesta eina de manera responsable, evitant que el servei de Policia Local es col·lapsi amb alertes innecessàries.

Aquesta aplicació complementa altres mesures destinades a apropar la policia a la ciutadania, com l’app Botó Vermell, adreçada als comerços locals; la policia de proximitat, o l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la comissaria.

Si t’ha agradat llegir la notícia La nova app de seguretat ‘BeeSafe’ estarà disponible a partir de mitjans de febrer, també et pot interessar llegir la notícia Mirades polièdriques.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.