Pànxing Pirineus

17, abril del 2024

Search
Close this search box.

17, abril del 2024

Notícies – Cerdanya Pirineus

La Trobada Empresarial al Pirineu es posposa als dies 29 i 30 d’octubre

Cerdanya Pirineus
la-trobada-empresarial-al-pirineu-es-posposa-als-dies-29-i-30-doctubre
La Trobada Empresarial al Pirineu, ajornada al 29 i 30 d'octubre per la crisi sanitària de la covid-19. Les jornades es volen centrar enguany en l'adaptació a "un entorn imprevisible i inesperat" com l'actual.
La Trobada Empresarial al Pirineu queda ajornada al 29 i 30 d’octubre per la crisi sanitària de la covid-19. Les jornades es volen centrar enguany en l’adaptació a “un entorn imprevisible i inesperat” com l’actual.
La Trobada Empresarial al Pirineu 2020 s’ha posposat. La 31a edició de la Trobada se celebrarà els dies 29 i 30 d’octubre d’enguany. La crisi sanitària del coronavirus ha motivat aquest ajornament, el qual s’havia de celebrar a la Seu d’Urgell els dies 11 i 12 de juny. El president de la Trobada, Vicenç Voltes, creu que així es garanteix el correcte desenvolupament de l’esdeveniment. També ha explicat que en la Trobada caldrà posar en comú experiències, coneixements i capacitats per adaptar-se “a un nou entorn imprevisible i inesperat”.
L’organització confia que en aquestes noves dates ja serà possible celebrar jornades i congressos presencials. També ha volgut agrair “el suport, la confiança i la comprensió amb aquesta decisió” tant a patrocinadors com a ponents, col·laboradors o assistents. La Trobada Empresarial al Pirineu va néixer el juny de 1990 per iniciativa d’un grup d’empresaris i professionals lleidatans per donar resposta a les inquietuds del sector econòmic.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.