Pànxing Pirineus

24, maig del 2024

Search
Close this search box.

24, maig del 2024

Notícies – Maresme Cerdanya Berguedà Bages Solsonès Pirineus Barcelona

L’Agència Catalana de Turisme valora una certificació per als establiments “lliures de covid-19”

Maresme Cerdanya Berguedà Bages Solsonès Pirineus Barcelona
Façana exterior de l'Hotel del Prado de Puigcerdà. (Foto: IST).

L’Agència Catalana de Turisme es planteja crear una certificació per a establiments “lliures de covid-19”.

L’Agència Catalana de Turisme (ACT) està treballant en la creació d’un certificat que distingeixi els establiments “lliures de covid-19”. El seu director, David Font, ha afirmat que hauria de ser un “mecanisme fàcil i ràpid” pels negocis del sector turístic. Ha explicat que aquest certificat hauria d’ajudar a “recuperar la confiança” del visitant. El director de l’ACT ha anunciat que, ara com ara, el públic estranger associa les destinacions catalanes “amb el mercat espanyol”, una marca que ara “està tocada per la gestió de la crisi sanitària”.

Per aquest motiu des de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) estan estudiant la manera de “certificar aquells establiments que han aplicat controls sanitaris” per garantir que no es produeixi cap contagi de coronavirus.

Així ho ha detallat el seu director, David Font, en un debat digital sobre els efectes de la covid-19 al sector turístic gironí, organitzat per la Taula Gironina de Turisme. Font també ha destacat que l’objectiu de l’ACT és trobar un “mecanisme fàcil i ràpid” pels empresaris i que no tingui cap cost econòmic. El director ha recordat que des de fa uns anys es distingeix a les empreses sostenibles amb el segell ‘Biosphere’. Ara, vol trobar un equivalent en l’àmbit sanitari per donar tranquil·litat als visitants que els allotjaments distingits són “espais lliures de covid-19”.

Campanyes de promoció

Per intentar transmetre aquesta sensació de seguretat, des de la Diputació de Girona han avançat que faran campanyes de promoció extraordinàries sobre el territori gironí. Miquel Noguer ha apuntat que hi havia accions promocionals a Madrid de cara a l’octubre però que s’està mirant d’avançar-les. Noguer també ha detallat que el seu objectiu també és captar gent del País Basc, Navarra i Aragó.

Aquest foment del mercat nacional es reforçarà amb una campanya al sud de França, ja que és un públic proper que podria arribar fàcilment amb el seu propi vehicle. Noguer ha detallat que aquesta campanya ja estava prevista, però ara “s’ampliarà” a causa de la crisi provocada pel coronavirus.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.