https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

18, abril del 2024

Search
Close this search box.

18, abril del 2024

Notícies – Maresme

L’Ajuntament de Calella decreta que totes les botigues tanquin a les 20 h, tret de les farmàcies

Maresme
1585232138_featured.jpeg

La Policia Local ha denunciat a 6 persones més aquest diumenge per no complir les normes de confinament contra el coronavirus. Amb aquestes, ja puja a 49 el total de denúncies de la policia. Les multes van dels 601 als 30.000 €.

El Comitè de Crisi ha volgut fer un pas més en l’intent de limitar al màxim els moviments dels calellencs i calellenques amb l’objectiu d’ajudar-los a mantenir-se confinats el màxim temps possible. Per això, l’alcaldessa Montserrat Candini ha signat un decret on delimita l’horari de tancament de totes les botigues de la ciutat, tret de les farmàcies. A partir d’ara, a les 20 h totes les botigues d’alimentació, menjar per animals, etc. que amb la normativa de l’estat d’alarma poden tenir obert hauran d’haver abaixat la persiana.

El Comitè creu que no és congruent reclamar que les persones no surtin de casa seva, limitar al màxim les activitats i que alguns establiments comercials d’alimentació estiguin oberts fins a altes hores de la nit. La Policia Local s’encarregarà d’inspeccionar que es compleixi el decret.

POLICIA. La Policia Local va fer diumenge 6 denúncies per no complir la normativa sobre confinament. Persones que anaven per carrer sense cap dels motius contemplats en el decret que ho regula. Joves d’entre 19 i 34 anys que havien quedat amb algun amic, que anaven a veure la xicota, a l’oncle o que havien sortit a passejar. També es va denunciar una persona de setanta-un anys. Des que va entrar en vigor la norma de confinament, la Policia Local ja ha sancionat 49 persones. Les multes per aquestes infraccions van des de la més baixa de 601 € fins a la més alta de 30.000 €.

Diumenge es van continuar fent controls, 2 al matí i 2 tarda a la carretera N-II, i els cotxes-patrulla van informar a través de la megafonia de la necessitat de quedar-se a casa.

El Comitè de Crisi també ha donat compte que el Document Nacional d’Identitat (DNI) i el Carnet de Conduir que hagin caducat aquests dies s’han prorrogat fins que passi la situació actual.

FONT: AJUNTAMENT DE CALELLA

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.