https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Notícies – Maresme

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt impulsa la Xarxa de Solidaritat SVM per unificar el voluntariat del poble

Maresme
|

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt fa una crida a les persones i les entitats per sumar esforços i canalitzar el dispositiu de voluntariat a través de la Xarxa de Solidaritat SVM.


L’Ajuntament impulsa la Xarxa de Solidaritat SVM per unificar i coordinar amb la Creu Roja de Caldes d’Estrac-Sant Vicenç de Montalt el voluntariat al poble. La iniciativa es posa en marxa per organitzar les accions de voluntariat i de suport comunitari que han sorgit els darrers dies per la situació d’emergència sanitària pel coronavirus.

Les accions se centren bàsicament a donar suport per fer arribar aliments, medicaments o productes d’higiene i deixar-los al replà d’aquelles persones que pertanyen als col·lectius de major risc, com ara gent gran o persones amb patologies,  famílies monoparentals amb nens petits a càrrec…  

Les persones que vulguin participar en aquesta xarxa de voluntaris i voluntàries han d’emplenar aquest formulari facilitant les dades de contacte i la disponibilitat.

Avís important!: Per a poder col·laborar com a voluntari/a, cal tenir entre 18 i 60 anys i no patir cap malaltia crònica, estar immunodeprimit o embarassada.

La Xarxa de Solidaritat SVM s’està desenvolupament des de la Regidoria de Benestar Social, mitjançant els Serveis Socials, amb un treball transversal que implica diverses regidories. D’aquesta manera, se centralitzen les ofertes i les demandes i s’intenta donar resposta de la manera més acurada possible.

 

Font: Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.