https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

25, juny del 2024

Search
Close this search box.

25, juny del 2024

Notícies – Maresme

L’Ajuntament de Vilassar de Dalt engega els primers pressupostos participatius

Maresme
L’Ajuntament de Vilassar de Dalt engega els primers pressupostos participatius

L’Ajuntament de Vilassar de Dalt engega els primers pressupostos participatius que es duen a terme al municipi. La ciutadania pot escollir la destinació de 135.000 euros dels pressupostos. Es poden consultar tots els detalls del procés i presentar propostes a través del web participa.vilassar.cat.

Poden presentar-hi idees totes les persones que viuen, treballen o tenen algun vincle amb el municipi. Les propostes han de complir algunes condicions bàsiques, que es poden consultar al web esmentat. Per exemple, han de ser propostes d’inversions d’interès públic, que no superin els 135.000 euros i que siguin perdurables en el temps. Han de ser propostes que respectin el marc jurídic vigent i que no contradiguin els plans municipals aprovats, entre altres requisits.

Així doncs, hi ha dos canals per presentar propostes. En primer lloc, a través del web. En segon lloc, a través de les butlletes específiques que es rebran a totes les llars. Cal omplir-les i dipositar-les, fins l’onze d’octubre, a les urnes que hi haurà als següents equipaments:

  • Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC)
  • Biblioteca can Manyer
  • Mercat municipal can Robinat
  • Espai Civic Les Escoles (can Pons)

 

La recollida de propostes és la primera fase del procés participatiu. El personal tècnic municipal n’estudiarà la validesa. Tot seguit, s’organitzarà una jornada participativa per prioritzar de manera compartida les propostes que passaran a la darrera fase: la votació. Es preveu convocar-la el mes de gener. Podran votar totes les persones de més de 16 anys empadronades a Vilassar.

Si t’ha agradat llegir la notícia L’Ajuntament de Vilassar de Dalt engega els primers pressupostos participatius, també et pot interessar La Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena rep la Creu de Sant Jordi.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.