https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Notícies – Maresme

L’Ajuntament de Vilassar farà un nou teatre de l’Ateneu Vilassanès

Maresme
Logo-Aj-Vilassar-de-Mar

El projecte del nou teatre, que tindrà unes 300 localitats, sortirà d’un concurs de projectes obert i participatiu

L’Ajuntament de Vilassar farà un nou teatre de l’Ateneu Vilassanès per tal de dotar la vila d’un espai escènic més adaptat a les necessitats de les entitats locals que hi desenvolupen la seva activitat i a la normativa vigent.

Després de la compra del teatre l’any passat, l’equip de Govern va encarregar una diagnosi. Determinar l’estat de la instal·lació i la dotació econòmica necessària per a poder desenvolupar-hi les activitats. L’informe encarregat va xifrar en un milió d’euros aquesta inversió.

“Creiem que la millor opció és fer un teatre nou, ja que, si hem d’invertir un milió d’euros en condicionar-lo i, més endavant, es requerís fer-lo de nou, es perdria aquesta inversió”, explica Àngel Font, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament.

L’ Ajuntament de Vilassar farà un nou teatre de l’Ateneu Vilassanès

El projecte del nou teatre, que tindrà unes 300 localitats, sortirà d’un concurs de projectes obert i participatiu. Confrontarà idees i en el qual participaran les entitats que fan ús d’aquesta instal·lació. Les entitats també col·laboraran en la preparació dels plecs tècnics que haurà de complir el concurs. Tanmateix, participaran en la valoració final de la proposta guanyadora, que es triarà entre les quatre finalistes.

Les previsions tècniques de tràmits i terminis contempla la possibilitat de finalitzar l’obra del nou teatre l’any 2023. Tanmateix, l’experiència en d’altres projectes similars i l’actual crisi sanitària amb les seves repercussions albiren un termini aproximat d’entre quatre i cinc anys.

Sempre i quant no sigui necessari, es podrà dipositar els recursos adicionals a les busties de consulta ciutadana que es repartiran al llarg del poble

Més informació: Ajuntament de Vilassar de Mar


Si t’ha agradat llegir la notícia L’Ajuntament de Vilassar farà un nou teatre de l’Ateneu Vilassanès, també et pot interessar Tres santvicentins al Dakar 2021

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.